Jestem 24-letnim, normalnym, raczej ogarniętym facetem.
Moje ogłoszenie jest dość specyficzne, ponieważ szukam kobiety w celu stworzenia tzw. białego związku . Nie wiem jak ubrać w słowa moją sytuację. Posiadam skłonności homoseksualne, z którymi nauczyłem się żyć. Nie preferuje gejowskiego stylu życia ani jakiegokolwiek związku z mężczyzną.
Mogę zaoferować ze swojej strony uczciwość, lojalność oraz wsparcie. Moim największym marzeniem jest założyć szczęśliwą rodzinę, mieć dzieci i być dla nich najlepszym ojcem na świecie.
Podobno nie straszę wyglądem, a wręcz przeciwnie (jednak nie mnie to oceniać). Uważam się za osobę miłą, ale potrafiącą postawić na swoim. Kiedy trzeba, twardo stąpam po ziemi, ale z natury jestem też romantykiem, któremu wielką przyjemność sprawiają spacery, długie nocne rozmowy przy winie czy też zupełnie spontaniczny wypad w jakieś nieznane miejsce, choćby po to aby pooglądać gwiazdy na niebie. Uwielbiam przyrodę, dobre jedzenie, ciekawą książkę czy film. Generalnie jeśli chodzi o moje gusta, mam wrażenie, że urodziłem się za późno, bo uwielbiam klasykę, jeśli chodzi o kino, podobnie z muzyką. Mam słabość do lat 70-90 w muzyce i kinie. To co współczesne wydaje mi się takie bez duszy, oczywiście nie wszystko

Kogo szukam ? Nie ma znaczenia czy jesteś lesbijką, czy as - zależy mi, abyś była względnie ułożoną kobietą (oczywiście z odrobiną spontaniczności i szaleństwa kiedy trzeba), ceniącą raczej spokojne życie i ognisko domowe. Nie przepadam za próżnymi i wulgarnymi kobietami, więc takim Paniom dziękuję. Wystarczy, żebyś była miła, seriously i ... po prostu była dobrą duszą

Jeśli zainteresowało Cię moje ogłoszenie, napisz. Może uda nam się stworzyć fajną relację opartą na przyjaźni, wzajemnym zaufaniu i wsparciu. Wszytko do dogadania, ustalenia, ale co najważniejsze to kolejność - najpierw musimy się polubić, potem zaprzyjaźnić, a potem zobaczymy.
Szukam dziewczyn z województwa łódzkiego. To ułatwi sprawę

Proszę o kontakt tutaj, lub na whitestripes94@wp.pl
Piszcie dziewczyny

Marcin