24latka szuka dawcy
-
24latka szuka dawcy
Szukam mężczyzny ktory mnie zaplodni, ja 24 latka pochodzaca ze slaska, zaokraglona sylwetka, blondynka, zdrowa, radosna, usmiechnieta, pracuje w dobrej firmie, jestem w trakcie rozwodu, mam juz jedno dziecko. Odrazu Panom którzy szukają kobiety sztucznej, napompowanej i niczym top model podziękuję
Re: 24latka szuka dawcy
Chętnie pomogę 173 68kg.
Bielsko biała
Bielsko biała
Zapraszam 

Witam 36 latek 183 cm szczuply zdrowy moge zostac dawca nasienia Swietokrzyskie
Witam serdecznie pomogę aktualne badania mam dwie córki kontakt mateusz.gorzad1987@wp.pl
Cześć jestem brunetem 1.90m wzrostu mam 19lat Chodzę na siłowni, jestem przystojny oraz zdrowy. Ważę 89km, mam atletyczną budowę ciała. Mogę zagwarantować swoje zdrowie oraz przyjemną atmosferę podczas spotkania.
Chętnie pomogę w zapłodnieniu, zależy mi żebyśmy czuli się dobrze w swoim towarzystwie podczas spotkania.
Mieszkam na Śląsku, jestem często dyspozycyjny czasowo
(Pokażę chętnie swoje zdjęcia w wiadomości e-mail oraz podam swój numer telefonu do kontaktu)
e-mail: macieksadowski15@gmail.com
Życzę Powodzenia
Chętnie pomogę w zapłodnieniu, zależy mi żebyśmy czuli się dobrze w swoim towarzystwie podczas spotkania.
Mieszkam na Śląsku, jestem często dyspozycyjny czasowo
(Pokażę chętnie swoje zdjęcia w wiadomości e-mail oraz podam swój numer telefonu do kontaktu)
e-mail: macieksadowski15@gmail.com
Życzę Powodzenia
-
nieszczesliwazona pisze: ↑sobota, 27 czerwca 2020, 17:24 Szukam mężczyzny ktory mnie zaplodni, ja 24 latka pochodzaca ze slaska, zaokraglona sylwetka, blondynka, zdrowa, radosna, usmiechnieta, pracuje w dobrej firmie, jestem w trakcie rozwodu, mam juz jedno dziecko. Odrazu Panom którzy szukają kobiety sztucznej, napompowanej i niczym top model podziękuję
-
Hej napisz może się dogadamy
p.stachniuk@tlen.pl zapraszam
Cześć,
Mam 3 dzieci, mogę pomoc 38 lat 183 cm 82 kg grupa 0 Rh + .
Proszę o kontakt
Mam 3 dzieci, mogę pomoc 38 lat 183 cm 82 kg grupa 0 Rh + .
Proszę o kontakt