24latka szuka dawcy
-
Re: 24latka szuka dawcy
Chętnie pomoge w zapłodnieniu. Mam na imie Kamil jestem z okolic Katowic wiek to 29lat. Wzrost moj wynosi 178. Chodzę ma silownie uprawiam różne sporty i wg mnie wygladam dobrze, wiadomo kwesta gustu. Szczyce sie niebieskimi oczami i ciemna karnacja skóry. Oddaje krew i mam wszystkie badania. Zresztą robie je na bierzaco nie dla kogos lecz dla samego siebie. Pozdrawiam
Chetnie pomoge 

-
Mogę pomóc.
Więcej na priv lub pod michaleczek89@wp.pl
Więcej na priv lub pod michaleczek89@wp.pl
Hej jeśli aktualne to polecam się 35 letnim facet.juz dałem życia 2 malenstwom pozdr Łukasz luska-kluska2017@wp.pl
Chętnie Pani pomogę, mam 20 lat 75kg proszę o kontakt
-
Chętnie ci pomogę zostać mamusią
Mój e-mail wojciechowski491@gmail.com
Mój e-mail wojciechowski491@gmail.com
Hej, mam 20 lat, jestem po technikum i aktualnie studiuję. Mam 186cm wzrostu i ważę 75kg więc jestem szczupły, namiętnie uprawiam sport, nie palę, a alkohol pije okazyjnie (tzn. gdy trafi się jakaś impreza urodzinowa). Mam blond włosy i piwne oczy, nie posiadam żadnych chorób dziedzicznych i choruję rzadko. Jestem honorowym dawcą krwi więc mniej więcej co 2 miesiące mam aktualizowane badania krwi na obecność chorób zakaźnych, jeśli będzie trzeba zrobię dodatkowe badania. Jeśli były byś zainteresowana oczywiście prześle zdjęcie na skrzynkę pocztową.
Zapraszam na priw małopolska mam 32 lata