woj. łódzkie, 29 lat
-
Re: woj. łódzkie, 29 lat
Hej.
Jestem zainteresowany i chętnie pomogę o ile taka pomoc jest potrzebna.
kamil924_13@onet.pl email do kontaktu
Jestem zainteresowany i chętnie pomogę o ile taka pomoc jest potrzebna.
kamil924_13@onet.pl email do kontaktu
Witam. Pelna dyskrecja i anonimowosc. Jestem zgodny jezeli chodzi o spotkania i chetnie pomoge. 32 lata wlosy braz oczy niebieskie. Zdrowy bez nalogow. 0rh+D. Zapraszam
Witam jestem zainterswoany Panstwa Oferta
Blondyn 29 lat 180 cm 84 kg wysportowany dobre greny 
email slu6@vp.pl priv

email slu6@vp.pl priv

-
Hej aktualne
123kingavalon123@gmail.com
123kingavalon123@gmail.com
Z przyjemnością pomoge moge dojechac
Witam
23 lata wysportowany , zdrowy bez nałogów . Zero alkoholu jak i papierosw czy innych używek .
23 lata wysportowany , zdrowy bez nałogów . Zero alkoholu jak i papierosw czy innych używek .
-
Witam chętnie pomogę jestem ciemnym blondynem o niebieskich oczach grupa A RH+ jestem honorowym dawcom krwi więc badania na bieżąco agrohar1@Onet.pl
Witam
Mam 40lat szczupły ciemno blondyn 183cm 80kg prowadzę własną firmę skończyłem studia wyższe, mam śliczna dwu letnia córeczkę. Mogę pomóc naturalnie lub kubełkowo wybór należy do Ciebie.
Zdecydowałem się na taką pomoc ponieważ udzielilem kubelkowo pomocy bliskim znajomym i widzę ile to szczęścia im przyniosło i radości jak by na nowo się narodzili długo mnie przekonywali bym im tak pomógł a po tym jak widzę ile radości im ofiarowałem postanowiłem jeszcze komuś też przywrócić radość życia.
Nie mam w rodzinie żadnych obciążeń genetycznych, dziadkowie z linii ojca żyli po 96lat z linii matki 89/93.
Jestem osobą bez nałogów.
Pozdrawiam
Majdanpawel@wp.pl
Mam 40lat szczupły ciemno blondyn 183cm 80kg prowadzę własną firmę skończyłem studia wyższe, mam śliczna dwu letnia córeczkę. Mogę pomóc naturalnie lub kubełkowo wybór należy do Ciebie.
Zdecydowałem się na taką pomoc ponieważ udzielilem kubelkowo pomocy bliskim znajomym i widzę ile to szczęścia im przyniosło i radości jak by na nowo się narodzili długo mnie przekonywali bym im tak pomógł a po tym jak widzę ile radości im ofiarowałem postanowiłem jeszcze komuś też przywrócić radość życia.
Nie mam w rodzinie żadnych obciążeń genetycznych, dziadkowie z linii ojca żyli po 96lat z linii matki 89/93.
Jestem osobą bez nałogów.
Pozdrawiam
Majdanpawel@wp.pl
-
mam na imię Łukasz, mam 31 lat, jestem zdrowy, silny, dobrze zbudowany, bez nałogów, regularnie uprawiam sport, zdrowo się odżywiam, cały czas uczę się i rozwijam, mam wiele zainteresowań, jestem magistrem fizjoterapii i trenerem personalnym. Mam duże powodzenie u kobiet. Pochodzę z długowiecznej rodziny. Wszyscy moi dziadkowie żyją i są w dobrej formie fizycznej i umysłowej, wszyscy pracują w swoich gospodarstwach. Moi pradziadkowie dożywali wieku powyżej 90 lat.
mogę wysłać zdjęcia i badania
tabor1@onet.eu
mogę wysłać zdjęcia i badania
tabor1@onet.eu
-
Witam Panią mam 46 lat 193 cm wzrostu i jestem szczupły zainteresował mnie Pani anons nie piję alkoholu nie palę papierosów po prostu jestem normalnym zdrowym facetem który może Panią zapłodnić. Jurek6056@gmail.com