Pragnę zostać ojcem, i wspólnie wychować dziecko
Pragnę zostać ojcem, i wspólnie wychować dziecko
Cześć,
Ja 32 lata, wysportowana sylwetka , 189 cm wzrost, oczy piwne. Mieszkam w Zielonej Górze, poznam konkretną kobietę zdecydowaną na dziecko. Wykształcenie wyższe. Jestem obecnie pracownikiem Służb Mundurowych.
Nie jestem typem imprezowicza. Chciałabym, żeby dziecko które mam nadzieje przyjdzie na świat czuło to, że pragnęło go i kocha dwoje ludzi na których zawsze będzie mogło polegać, na których będzie mogło zawsze liczyć.
Zapraszam do kontaktu.
Proszę o prywatne wiadomości, oraz ewentualnie meila lub inny komunikator do kontaktu.
POZDRAWIAM
Ja 32 lata, wysportowana sylwetka , 189 cm wzrost, oczy piwne. Mieszkam w Zielonej Górze, poznam konkretną kobietę zdecydowaną na dziecko. Wykształcenie wyższe. Jestem obecnie pracownikiem Służb Mundurowych.
Nie jestem typem imprezowicza. Chciałabym, żeby dziecko które mam nadzieje przyjdzie na świat czuło to, że pragnęło go i kocha dwoje ludzi na których zawsze będzie mogło polegać, na których będzie mogło zawsze liczyć.
Zapraszam do kontaktu.
Proszę o prywatne wiadomości, oraz ewentualnie meila lub inny komunikator do kontaktu.
POZDRAWIAM
Re: Pragnę zostać ojcem, i wspólnie wychować dziecko
.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2021, 17:53 - wt przez Iz84, łącznie zmieniany 1 raz.
hey. napisałem meila
Cześć
Czy ogłoszenie dalej aktualne?
Pozsrawiam
Iza
Czy ogłoszenie dalej aktualne?
Pozsrawiam
Iza
Tak, aktualne 
Możesz napisac coś o Sobie ? skąd jesteś ? czym się zajmujesz ?

Możesz napisac coś o Sobie ? skąd jesteś ? czym się zajmujesz ?
-
Hej również jestem z lubuskiego 80 km od Zielonej Góry, mam 38 lat, wykształcenie wyższe, dom z ogrodem, stabilna praca na stanowisku kierowniczym w Niemczech tuż przy granicy, dwójkę dzieci z wcześniejszego małżeństwa. Proszę o jakiś kontakt do Ciebie.
a mozesz sie pokazac
-
Oczywiście w rozmowie prywatnej jak najbardziej 
-