Aseksualna singielka pilnie szuka dawcy! Gdynia!
Aseksualna singielka pilnie szuka dawcy! Gdynia!
Hej, pilnie szukam na jutro na godzinę 11 dawcy w Gdyni. Miałam dzisiaj pozytywny test owu. a osoba z którą miałam się spotkać zrezygnowała. Proszę o wiadomość email na ichi.8@wp.pl tylko osoby które naprawdę chcą pomóc, a nie szukają darmowego seksu.
Re: Aseksualna singielka pilnie szuka dawcy! Gdynia!
Zapraszam do kontaktu kamil.luczak85@wp.pl
Witam. Pomogę jeżeli przyjedziesz do Bydgoszczy. Za darmo, jestem zdrowym mężczyzną.
Zapraszam do kontaktu kamil.luczak85@wp.pl pomogę ci w nowym terminie ja jestem słowny
Pomoge w 100%Pozdrawiam serdecznie
Witaj
Jestem dojrzałym mężczyzna w wieku 48 (ale wciąż wyglądajacym na trzydzieści parę:-) Brunet o piwnych oczach, 178 wzrostu. Grupa Brh+. Wykształcenie wyższe z zawodu architekt, mający wiele zainteresowań - historia, turystyka, sport. Bez nałogów, nigdy nie palący. Ojciec dumny z swoich dwóch synów z małżenstwa w wieku 19 i 7 lat. Uszczęśliwię Cię najwiekszym darem jakim jest życie i radość patrzenia na rosnące maleństwo:-)
Posiadam komplet badań wirusologicznych
arkoniusz80@wp.pl
Pozdrawiam Artur
Jestem dojrzałym mężczyzna w wieku 48 (ale wciąż wyglądajacym na trzydzieści parę:-) Brunet o piwnych oczach, 178 wzrostu. Grupa Brh+. Wykształcenie wyższe z zawodu architekt, mający wiele zainteresowań - historia, turystyka, sport. Bez nałogów, nigdy nie palący. Ojciec dumny z swoich dwóch synów z małżenstwa w wieku 19 i 7 lat. Uszczęśliwię Cię najwiekszym darem jakim jest życie i radość patrzenia na rosnące maleństwo:-)
Posiadam komplet badań wirusologicznych
arkoniusz80@wp.pl
Pozdrawiam Artur
Pomoge pisz na e-mail dawid15234@wp.pl
-
Witam z tej strony Piotr czy już pani znalazła kandydata już. Proszę o informację pozdrawiam piotrmily2@wp.pl
Zapłodnię cię