Przejdę od razu do konkretów. Jestem 29-letnim mężczyzną szukającym kobiety do białego związku zbudowanego na przyjaźni, wzajemnym zaufaniu i wsparciu, chętnie samotnej mamy. Pragnę poznać kobietę, dla której se...s nie jest istotnym aspektem życia, ale chciałbym przy tym stworzyć pełną, kochającą się rodzinę i dzięki temu nadać swojemu życiu głębszy sens, mieć się o kogo troszczyć, iść razem przez życie. Wiem, że byłbym czułym i troskliwym partnerem i tatą.
Kilka słów o mnie. Jestem wysokim, dość atrakcyjnym brunetem. Mogę się opisać jako człowiek pogodny, przyjacielski, o dobrym sercu i z poczuciem humoru, ambitny i zrównoważony. Staram się prowadzić aktywny tryb życia, uwielbiam przyrodę i podróże. W wolnych chwilach lubię spacery po lesie, rowerowe czy też samochodowe wypady. Jestem optymistą, z romantycznym zacięciem - wrażliwym na drugiego człowieka i świat. Lubię rozmawiać z ludźmi, ale czasem potrzebuje też chwili w samotności. Wierzę, że dobre intencje i energia do nas wracają, toteż staram się funkcjonować w tzw. "wysokich rejestrach"

Szukam kobiety miłej, rodzinnej i optymistycznie nastawionej do życia, której odpowiadałby związek bez s...u (choć przytulanie czy całowanie jak najbardziej wchodzi w grę). Powód, dla którego szukam związku białego przedstawię w korespondencji prywatnej.
Mieszkam w okolicach Łodzi, gdzie buduję dom, często bywam też w Warszawie, dlatego najlepiej, gdybyś była z łódzkiego, bądź mazowieckiego, ale to nie warunek.
Jestem przekonany, że w przypadku złapania wspólnych fal, moglibyśmy stworzyć fajną, głęboką relację i docelowo szczęśliwą rodzinę.
Jeśli szukasz tego samego, jesteś mamą lub chciałabyś nią zostać, odezwij się tutaj lub na maila maybeskyMAŁPAo2.pl, a opowiem o sobie więcej.
Pozdrawiam ciepło i zapraszam do kontaktu. Zapewniam, nie gryzę