Poznam normalnego faceta do związku

:arrow: np. Łódź i Łowicz
Skorpionka22

Poznam normalnego faceta do związku

Post autor: Skorpionka22 »

Chętnie poznam normalnego faceta do związku , a później do założenia rodziny oczywiście że na początek musimy się poznać. Zaznaczam że chciałabym w przyszłości mieć tylko jedno dziecko. O dziecko chciałabym postarać się po roku znajomości, ten czas ma służyć żeby lepiej się poznać. Coś o mnie mam 22 lata, na codzień studiuję prawo, mieszkam w Łodzi. Przedział wiekowy który mnie interesuje 25-35
Moratur

Re: Poznam normalnego faceta do związku

Post autor: Moratur »

Witaj,
Jestem Adam, mam 28 lat. Mam 190 cm wzrostu, jestem brunetem o zielonych oczach.
Chętnie bym pogadał i poznał cię. Warto próbować, więc jeśli byłabyś zainteresowana to moglibyśmy któregoś dnia się spotkać.
Odezwij się na priv jeśli masz pytania i jesteś zainteresowana.
Pozdrawiam
lieutenant_wolf

Post autor: lieutenant_wolf »

Robert z tej strony. Moje uszanowanie.

Krótko o mnie: singiel, lat 35, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - oficer wychowawczy), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.

Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać - popisać, pogadać. Szczegóły wyjdą w trakcie jak to zwykle bywa.

Spokojnie.. ideałem nie jestem więc na pewno masa moich wad szybko się ujawni :)))

Aha... ja na co dzień służę w Warszawie... ale nie jest to bardzo daleko od Łodzi więc myślę, że komunikacja nie zachwiana z powodu odległości :)

Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl

Mam też WhatsAppa itp.

Pozdrawiam serdecznie,
Robert
Fradun.2@o2.pl

Post autor: Fradun.2@o2.pl »

Jestem Przemysław , mam 26 lat, przystojny, miły, kulturalny, inteligentny, z średnim wykształceniem
Włosy ciemny blond
Wzrost 184
Oczy Niebieskie.
Waga 85 kg
Grupa krwi A RH-
Karnacja biała: rasa europejska
Normalna budowa ciała
Bardzo dobry stan zdrowia: stale się badam

Chętnie poznam cię
ODPOWIEDZ