Poszukiwany dawca - Kujawsko Pomorskie
Re: Poszukiwany dawca - Kujawsko Pomorskie
Cześć. Jestem zdrowym dawcą nasienia po badaniach. Tel 500278375 Bydgoszcz
- mission_babe
Mężczyzna z odpowiednim statusem - szuka kobiety, lub pary kobiet.
Metoda kubeczkowa.. Posiadam badania. Typ sportowca, nigdy nawet nie przeziębiony.
Możliwe wsparcie finansowe.
Więcej informacji na mission_babe@interia.pl
Prosiłbym o przesłanie zdjęcia oraz podstawowych informacji o sobie, zrewanżuje się tym samym.
Metoda kubeczkowa.. Posiadam badania. Typ sportowca, nigdy nawet nie przeziębiony.
Możliwe wsparcie finansowe.
Więcej informacji na mission_babe@interia.pl
Prosiłbym o przesłanie zdjęcia oraz podstawowych informacji o sobie, zrewanżuje się tym samym.
-
Wysoki niebieskooki szatyn 185cm, bez nadwagi, wykształcony.
Kontakt mailowy: michal_wieckowski76@wp.pl
Kontakt mailowy: michal_wieckowski76@wp.pl
Witam. Mogę pomóc. Tel 500278375 Bydgoszcz
-
Cześć witaj jestem do dyspozycji zapraszam serdecznie posiadam solidny sprzęt I solidna zasób spermy precyzyjnie pochodzi od zapłodnienia ciebie odp esemes pełna dyskrecja I anonimowość zapraszam serdecznie 724392566,kiedy masz dni płodne I kiedy chcesz przystąpić do zapłodnienia odp czekam zapraszam serdecznie
Dzień Dobry. Miły, spokojny, podobno przystojny pomoże w realizacji marzenia o dziecku. Każdy sposób jest dla mnie dogodny. Jasne niebieskie oczy. Wiek 36, grupa krwi 0RhD+ Na tą chwilę woj Podlaskie (Białystok), później Kuj Pom. Mail: qtasek@interia.pl NIESZCZEPIONY
Cześć. Mogę pomóc. 33 lata. Wzrost 178 cm, waga 75 kg, atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami i pokazowymi badaniami z ostatnich 5 lat. Grupa krwi 2+. Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Pracuję w branży IT. IQ: 130. Mogę pomóc tylko w zapłodnieniu bez dalszych roszczeń. Katowice.
email: sneforov@gmail.com
email: sneforov@gmail.com
-
Witam I pozdrawiam jestem do dyspozycji zapraszam serdecznie posiadam solidny sprzęt I solidna zasób spermy precyzyjnie pochodzi od zapłodnienia ciebie odp esemes pełna dyskrecja I anonimowość zapraszam serdecznie 724392566tylko esemes pełna dyskrecja I anonimowość
-