Kobieta 24
Re: Kobieta 24
Cześć. Mogę pomóc. 33 lata. Wzrost 178 cm, waga 75 kg, atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami i pokazowymi badaniami z ostatnich 5 lat. Grupa krwi 2+. Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Pracuję w branży IT. Mogę pomóc tylko w zapłodnieniu bez dalszych roszczeń. Katowice.
email: sneforov@gmail.com
email: sneforov@gmail.com
Witam z chęcią wychowam z tobą wspólnie dzieci zapraszam do kontaktu kontos89@wp.pl pozdrawiam Przemek 33 letni brunet 
Dzień dobry serduszko mam na imie Tomasz mam 30 lat. Widziałem twój post że szukasz zwiazku jestem chętny pomóc Ci spełnić mażenie o urodzeniu dzieck lub dzieci bo tez bym chciał mieć ich 3-4. ;)
Jestem wysokim (200cm),kulturalnym i zadbanym mężczyzną,mam zielone oczy,nie choruje,zdrowo się odżywiam,alkohol pije kilka razy w roku,nie pale.Pracuje w klinice weterynaryjnej.Mieszkam w Kaliszu woj. Wielkopolskie.
Robiłem badania przeciwko chorobą wenerycznym i wszystkie były negatywne czyli jestem zdrowy. Mam krew A RH(+).
Jeśli mój opis się Pani spodobał to prosiłbym o wiadomość zwrotną i wysłanie swoich kilku zdjęć wtedy też wyśle swoje i możemy umówić się na 1 spotkanie, a także popisać i poznać się
Możesz też pisać na mojego maila: tomaszkos69@gmail.com i wysłać swoje zdjęcie
Czekam na wiadomość zwrotną miłego dnia
Jestem wysokim (200cm),kulturalnym i zadbanym mężczyzną,mam zielone oczy,nie choruje,zdrowo się odżywiam,alkohol pije kilka razy w roku,nie pale.Pracuje w klinice weterynaryjnej.Mieszkam w Kaliszu woj. Wielkopolskie.
Robiłem badania przeciwko chorobą wenerycznym i wszystkie były negatywne czyli jestem zdrowy. Mam krew A RH(+).
Jeśli mój opis się Pani spodobał to prosiłbym o wiadomość zwrotną i wysłanie swoich kilku zdjęć wtedy też wyśle swoje i możemy umówić się na 1 spotkanie, a także popisać i poznać się

Możesz też pisać na mojego maila: tomaszkos69@gmail.com i wysłać swoje zdjęcie
Czekam na wiadomość zwrotną miłego dnia
-