szukam dawcy Szwajcaria/Niemcy
-
szukam dawcy Szwajcaria/Niemcy
Para lesbijek poszukuje dawcy który będzie mógł dojechać do Szwajcarii lub Niemiec (pokrywamy wszystkie koszta z tym związane) oczekujemy aktualnych badań nasienia oraz badań na HIV itd. Poszukujemy osoby bez nałogów 25-45lat, interesuje nas tylko metoda kubeczkowa.
Re: szukam dawcy Szwajcaria/Niemcy
Prosze o kontakt
Cześć. Mogę pomóc. 33 lata. Wzrost 178 cm, waga 75 kg, atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami i pokazowymi badaniami z ostatnich 5 lat. Grupa krwi ARhD+. Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. IQ: 130. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Pracuję w branży IT. Mogę pomóc tylko w zapłodnieniu bez dalszych roszczeń. Katowice.
email: sneforov@gmail.com
email: sneforov@gmail.com
Witam
Mam na imię Dawid.Mam 26 lat.Mieszkam w Gdańsku.Mam piwne oczy,czarne włosy,183 cm wzrostu.Mogę dojechać do was.Pomogłem już wielu parom.Jak jesteście zainteresowane piszcie na e-mail dawid15234@wp.pl
Pozdrawiam
Dawid
Mam na imię Dawid.Mam 26 lat.Mieszkam w Gdańsku.Mam piwne oczy,czarne włosy,183 cm wzrostu.Mogę dojechać do was.Pomogłem już wielu parom.Jak jesteście zainteresowane piszcie na e-mail dawid15234@wp.pl
Pozdrawiam
Dawid
-