Cześć.
Jeśli nie znalazłaś jeszcze partnera lub męża, może ten post Ciebie właśnie zainteresuje.
Szukam atrakcyjnej, mądrej, ogarniętej życiowo i dobrej dziewczyny. Dopiero tu zaglądam i się rozglądam za kimś kto jest zdecydowany iść razem przez życie na dobre i złe. Szukam kogoś kto chce mieć prawdziwą kochającą się rodzinę i dzieci ( mam córcię 7 letnią ). Mam 32 lat, zaradny, wykształcony, atrakcyjny, empatyczny i troskliwy, romantyczny ale i wiedzący czego chce, prowadzący własną działalność, szukający normalności, lubiący aktywny teyb życia, pracowity (umysłowo i fizycznie). Szukam prawdziwej miłości, wsparcia i zaufania, wzajemnego szacunku, i ciągnięcia się w górę nie w dół. Jeśli jesteś zainteresowana pisz. Wrocław, Milicz, Żmigród i okolice. Pozdrawiam serdecznie Marcin. (zdjęcie mogę wysłać na priv)
Tel. 511 651 514
Szukam Partnerki do stałego związku, małżeństwa, Milicz, Wrocław
-
Szukam Partnerki do stałego związku, małżeństwa, Milicz, Wrocław
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2024, 15:24 - sob przez Marcin1992, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: Szukam Pani do stałego związku, małżeństwa.
Hej, mam na imię Magda mam 26lat. Mam 2 dzieci (2, 4 lata) jeśli nie przeszkadza Ci mój wiek czy 2 dzieci czekam na wiadomość od ciebie. Również mogę się wymienić zdjęciem
-