Jestem gotowa na dzieci i rodzinę Poznań
-
Re: Jestem gotowa na dzieci i rodzinę Poznań
Cześć, mam na imię Łukasz, mam 30 lat i również chciałbym założyć rodzinę i być już tatą, odezwij się priv
Witam. Jestem Olek. Proszę odpisz lub porozmawiajmy telefonicznie 500278375
Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 40 lat.Nie mam nałogów.Mam piękny dom oraz dobrą pracę.Chcialbym zostać tatą.Jesli chcesz wiedzieć więcej i chcesz mie poznać to napisz 609742627.Jestm z okolic Poznania
Szukam żony
-
Hej, chętnie pomoge pisz na michal.jami@interia.pl mam 28 lat zdrowy aktualne badania 186cm tylko metoda naturalna
Poproszę o priv bartus69441@gmail.com lub 601282371
-
-
Hejka Jestem Gabriel i mogę pomóc w uzyskaniu dziecka metodą naturalną lub hybrydową tj. Wejść w ostatniej chwili.
Mam 30 lat, mieszkam w województwie Wielkopolskim mam stałą pracę i samochód więc nie ma problemów z dojazdem. Jeśli jest Pani samotna możemy dogadać się Czy to do związku czy tylko spotkań i zapłodnienia. Z mojej strony mogę również dodać że jakby wszystko się dobrze udało i chciałaby Pani w przyszłości spotkania z dzieckiem i ze mną to nie widzę problemu. Jak zainteresowałem proszę o kontakt tutaj lub bezpośrednio na e-mail: tomaszkos69@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
Mam 30 lat, mieszkam w województwie Wielkopolskim mam stałą pracę i samochód więc nie ma problemów z dojazdem. Jeśli jest Pani samotna możemy dogadać się Czy to do związku czy tylko spotkań i zapłodnienia. Z mojej strony mogę również dodać że jakby wszystko się dobrze udało i chciałaby Pani w przyszłości spotkania z dzieckiem i ze mną to nie widzę problemu. Jak zainteresowałem proszę o kontakt tutaj lub bezpośrednio na e-mail: tomaszkos69@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie

Hej, zapraszam do kontaktu. Jestem chętny i szukam tego samego. Mtwsz2021@gmail.com
-