Szukam męża który chce mieć rodzinę

:arrow: Panie szukają panów
Miaa36

Szukam męża który chce mieć rodzinę

Post autor: Miaa36 »

Cześć!
Mam 36 lat i jestem kobietą, która ma już dość bezcelowego randkowania i związków opartych na pustych obietnicach. Szukam mężczyzny, który wie, czego chce – szczupłego, wysportowanego, dbającego o zdrowie i wygląd, a przy tym o sympatycznej aparycji. Nie szukam przygody, lecz relacji z kimś wyjątkowym, komu z czasem będę mogła oddać swoje serce.

Jestem szczupłą blondynką, wykształconą i niezależną – prowadzę własną działalność. Cenię sobie aktywny styl życia – lubię wypady za miasto, spacery, kino czy treningi na siłowni. Mam 165 cm wzrostu, dbam o siebie i swoje ciało, bo uważam, że zdrowie i wygląd idą w parze z samopoczuciem.

Nie mam dzieci z poprzednich relacji. Jestem osobą pogodną, uśmiechniętą i otwartą. Wierzę, że gdzieś tu czeka na mnie mężczyzna, który – podobnie jak ja – marzy o stworzeniu szczęśliwej, kochającej się rodziny w niedalekiej przyszłości. Szukam kogoś zaradnego, odpowiedzialnego, z ustabilizowaną sytuacją życiową i gotowego zadbać o kobietę oraz wspólne życie.

Jestem z Poznania, więc mile widziane osoby z okolic.
Jeśli czujesz, że możemy nadać na tych samych falach – napisz. 😊
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2025, 23:20 - sob przez Miaa36, łącznie zmieniany 2 razy.
pasemko

Re: Szukam męża który chce mieć rodzinę

Post autor: pasemko »

lieutenant_wolf

Post autor: lieutenant_wolf »

Witam,

Robert z tej strony. Moje uszanowanie.

Krótko o mnie: singiel, 36 lat, 176 cm wzrostu, oczy błękitne, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik - oficer wychowawczy), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.

To co chyba najbardziej Cię zainteresuje: szukam potencjalnej kandydatki na żonę i mamę dla moich przyszłych dzieci... hmm... może póki co dziecka (nie wybiegajmy aż tak optymistycznie w przyszłość, czas pokaże) :)

Ważna rzecz - na co dzień co prawda Warszawa bo tutaj służę. Ale pochodzę z Lubonia pod Poznaniem i planuję w niedalekiej przyszłości przenieść się znów w rodzinne strony.

Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.

Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl

Mam tez WhatsAppa itp.
family_man

Post autor: family_man »

Gdybyś brała pod uwagę biały związek, ale przy tym założenie rodziny, to ja byłbym dobrym kandydatem - szczupły, wysoki, przystojny, ogarnięty.
Tata1991
Kontakt:

Post autor: Tata1991 »

Napis do mnie
tado

Post autor: tado »

family_man

Post autor: family_man »

Cześć!

Przejdę od razu to tematu. Jestem 30-letnim mężczyzną szukającym kobiety (chętnie samotnej mamy) do białego związku opartego na przyjaźni, zaufaniu i wspólnym kroczeniu przez życie, która podobnie jak ja - pragnie stworzyć szczęśliwą rodzinę i ciepło domowego ogniska.

Jestem odmiennej orientacji, ale nie nadaję się do związków z mężczyznami, i to się nie zmieni. Zawsze chciałem wieść normalne życie rodzinne i moja decyzja jest bardzo dobrze przemyślana. Szukam kogoś, kto byłby w stanie zaakceptować mnie takim, jaki jestem. Zależy mi na kobiecie ciepłej, inteligentnej, wrażliwej, której odpowiadałaby relacja bez s...u (możemy rozważyć różne rozwiązania). Potencjalnej partnerce mógłbym zapewnić poczucie stabilizacji, oparcie, a przede wszystkim szczerą przyjaźń. W relacji liczy się dla mnie współpraca, zrozumienie i wzajemne wsparcie, zarówno w codziennych obowiązkach, jak i w trudniejszych chwilach. Chciałbym być oparciem, na którym będzie można polegać, i kimś, kto codziennie stara się, by nasz wspólny świat był lepszy. Chciałbym, abyśmy byli najlepszymi przyjaciółmi, wierzę że udany związek nie musi opierać się na fizyczności - że prawdziwa miłość potrafi wznieść się ponad to.

Marzę o kochającej się rodzinie, o byciu tatą. Mimo sukcesów w życiu zawodowym, wiem, że to rodzina jest największym bogactwem i nadaje ona człowiekowi prawdziwy sens. Uważam, że świetnie sprawdziłbym się w roli taty - jestem odpowiedzialny, cierpliwy, zaangażowany, mam wartości, którym hołduję. Z pewnością zrobiłbym wszystko, aby być dla dzieci wzorem i prawdziwym oparciem. Mam w sobie duże pokłady miłości, które chciałbym przelać na swoje pociechy.

Kilka słów o mnie - jestem wysokim, przystojnym brunetem, całkiem inteligentnym i ogarniętym życiowo. Mogę się opisać jako człowiek przyjacielski, zrównoważony, o dobrym sercu i z poczuciem humoru. W życiu jestem osobą otwartą na ludzi i świat. Cenię różnorodność i posiadam szerokie horyzonty myślowe. Niemniej jednak, najbliżej mi do konserwatywnych wartości, które kształtują moje podejście do życia, rodziny i relacji. Wierzę w tradycyjne wartości, takie jak lojalność, odpowiedzialność i szacunek wobec drugiego człowieka, a także w rolę rodziny jako fundamentu szczęśliwego życia. Dla mnie to one stanowią podstawę trwałych, pełnych miłości i wsparcia więzi.

Odnośnie moich zainteresowań, lubię starszą muzykę, dobre kino. Kocham przyrodę i podróże. Od głośnych imprez, preferuję zacisze domu i rozmowy z przyjaciółmi. Mam lekkiego bzika na punkcie perfum :)

Mieszkam na przedmieściach Łodzi, pracuję w Warszawie (głównie zdalnie), dlatego najlepiej gdybyś była z łódzkiego lub mazowieckiego, ale nie jest to warunek. Jeśli również marzysz o dziecku i rodzinie, lub jesteś już mamą szukającą taty dla swojego dziecka, odezwij się tutaj lub na marcintataMAŁPAo2.pl. Mogę rozważyć również sam co-parenting oparty na określonych przez nas zasadach.

Z góry dziękuję osobom, które nie potrafią napisać składnej, rzeczowej wiadomości i wszystko trzeba od nich wyciągać.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Myślę, że warto :)
Rumak

Post autor: Rumak »

krisjarocin

Post autor: krisjarocin »

Hej jestem z Jarocina 41latek singiel bezdzietny poznamy się pozdrawiam
Załączniki
FB_IMG_1718667325829.jpg
FB_IMG_1718667325829.jpg (58.77 KiB) Przejrzano 449 razy
mrpenis69@wp.pl