Dawca poszukiwany

:arrow: np. Trójmiasto
Sylwia & Dagmara

Dawca poszukiwany

Post autor: Sylwia & Dagmara »

Witamy serdecznie. Para kobiet chcą zostać mamami. Szukamy Pana, który pomoże nam zrealizować nasze ostatnie marzenie. Jeżeli jest ktoś w Trójmieście lub okolicach i chcialby spotkać się z nami I pomoc byśmy były ogromnie wdzięczne. Szczegóły możemy dogadać na priv jeśli jakieś pytanka zapraszamy do rozmowy. POZDRAWIAMY
SZUKAM DAWCY DLA MALZONKI TYLKO POMORSKIE I TYLKO POWAZNA ROZMOWA
Awatar użytkownika
Ragnar793

Re: Dawca poszukiwany

Post autor: Ragnar793 »

Opisze siebie, Blondyn,niebieskie oczy-bardzo niebieskie,jasna karnacja ale nie jak sciana,szczuply,wysportowany itp. 178cm wzrostu,za mlodu to pilka nozna i silownia w duzych ilosciach, wyksz. wyzsze, pochodzenie etniczne z badan genetycznych to skandynawsko-finskie. Nie mam schorzen czy wad genetycznych,zadnych allergii itp bez uzaleznienen i ogolnie wstret do alkoholu. Nie mam rowniez zaburzen psychicznych. Charakter to dosyc dowcipny,otwarty,rozmowny,zadziorny,pyskaty i wygadany,szybko sie emocjonalnie przywiazuje. lat 34 gr krwi 0RHD+, nieszczepiony na covid 19 czyli nie mam zmian genetycznych
Harbingers

Post autor: Harbingers »

Jestem po nieudanym związku. Zdrada i kłamstwa zabiły mój poprzedni związek miałem zostać ojcem w styczniu 2025 roku niestety ojcem nie zostanę przez poronienie. Idealny nie jestem bo nikt nie jest.
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
Kacper1999

Post autor: Kacper1999 »

185cm wzrostu, 26 lat, 78 kg wagi, ciemny blond, zielone oczy
Priv
Tulipan

Post autor: Tulipan »

Witam. Mogę pomóc bez żadnych zobowiązań, bezpłatnie. Jestem zdrowym mężczyzną który ma już własne zdrowe dzieci.tel 500278375
Pankkapi99111

Post autor: Pankkapi99111 »

Mogę pomóc
Dawid123

Post autor: Dawid123 »

witam pomogę w zrobieniu dziecka. Mam sile, zdrowe plemniki jak również geny. Mam 30 lat . Można mnie złapać tutaj lub whatsapie 573251959
jestem wysokim facetem o normalnej budowie ciała. Mam bardzo silny organizm, na nic nie choruje.
ODPOWIEDZ