Dawca poszukiwany
-
Sylwia & Dagmara
Dawca poszukiwany
Witamy serdecznie. Para kobiet chcą zostać mamami. Szukamy Pana, który pomoże nam zrealizować nasze ostatnie marzenie. Jeżeli jest ktoś w Trójmieście lub okolicach i chcialby spotkać się z nami I pomoc byśmy były ogromnie wdzięczne. Szczegóły możemy dogadać na priv jeśli jakieś pytanka zapraszamy do rozmowy. POZDRAWIAMY
SZUKAM DAWCY DLA MALZONKI TYLKO POMORSKIE I TYLKO POWAZNA ROZMOWA
Re: Dawca poszukiwany
Opisze siebie, Blondyn,niebieskie oczy-bardzo niebieskie,jasna karnacja ale nie jak sciana,szczuply,wysportowany itp. 178cm wzrostu,za mlodu to pilka nozna i silownia w duzych ilosciach, wyksz. wyzsze, pochodzenie etniczne z badan genetycznych to skandynawsko-finskie. Nie mam schorzen czy wad genetycznych,zadnych allergii itp bez uzaleznienen i ogolnie wstret do alkoholu. Nie mam rowniez zaburzen psychicznych. Charakter to dosyc dowcipny,otwarty,rozmowny,zadziorny,pyskaty i wygadany,szybko sie emocjonalnie przywiazuje. lat 34 gr krwi 0RHD+, nieszczepiony na covid 19 czyli nie mam zmian genetycznych
-
Harbingers
Jestem po nieudanym związku. Zdrada i kłamstwa zabiły mój poprzedni związek miałem zostać ojcem w styczniu 2025 roku niestety ojcem nie zostanę przez poronienie. Idealny nie jestem bo nikt nie jest.
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
-
Kacper1999
185cm wzrostu, 26 lat, 78 kg wagi, ciemny blond, zielone oczy
Priv
Priv
Witam. Mogę pomóc bez żadnych zobowiązań, bezpłatnie. Jestem zdrowym mężczyzną który ma już własne zdrowe dzieci.tel 500278375
-
Pankkapi99111
Mogę pomóc
witam pomogę w zrobieniu dziecka. Mam sile, zdrowe plemniki jak również geny. Mam 30 lat . Można mnie złapać tutaj lub whatsapie 573251959
jestem wysokim facetem o normalnej budowie ciała. Mam bardzo silny organizm, na nic nie choruje.
-