Hejka.
Ja tez szukam kobiety, która chce mieć dzieci, więc myślę, że możemy się zgrac. Wysoki, mówią że przystojny, fajny , jeżeli masz ochotę się zapoznać, to się odezwij .
Pozdrawiam Łukasz
Zadbana 27-latka szuka mężczyzny chcącego zostać mężem i ojcem
-
-
Re: Zadbana 27-latka szuka mężczyzny chcącego zostać mężem i ojcem
Hey !
Czy aktualne jest Twoje ogłoszenie? Jeżeli tak to się odezwij proszę, chętnie Cię poznam bliżej.
Jestem Paweł.
Czy aktualne jest Twoje ogłoszenie? Jeżeli tak to się odezwij proszę, chętnie Cię poznam bliżej.
Jestem Paweł.
-
Re: Zadbana 27-latka szuka mężczyzny chcącego zostać mężem i ojcem
Jestem po nieudanym związku. Zdrada i kłamstwa zabiły mój poprzedni związek miałem zostać ojcem w styczniu 2025 roku niestety ojcem nie zostanę przez poronienie. Idealny nie jestem bo nikt nie jest.
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
-