Szukam fajnego faceta, z którym fajnie przeżyjemy życie

:arrow: Panie szukają panów
zdrowyNAumyśle91

Re: Szukam fajnego faceta, z którym fajnie przeżyjemy życie

Post autor: zdrowyNAumyśle91 »

Cześć. Z tej strony 33-latek z Krakowa.

Nie spotkałem na swojej drodze osoby, z którą mógłbym założyć w przyszłości rodzinę. Szczęśliwą rodzinę opartą na miłości, szczerości i wzajemnym szacunku.
Jestem z początku nieśmiałym, spokojnym chłopakiem. Można powiedzieć, że wręcz idealnym do stworzenia związku. Dlaczego idealny? Gdyż jestem dobrze wychowany - lojalny, szczery, uczciwy, wierny, rodzinny. Ale to nie jedyne moje zalety. O reszcie opowiem (lub doświadczysz tego) w trakcie poznawania się.
Nie mam nałogów (papierosów nienawidzę, alkohol piję bardzo rzadko - okazjonalnie, ale nie zawsze), na zdrowie nie narzekam.
Mam wiele zainteresowań i pasji, jestem aktywny fizycznie. Nie mam dzieci, czysta karta z mojej strony ;)

Jeśli byłabyś zainteresowana moją osobą zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam serdecznie.
tado

Post autor: tado »

Javier

Post autor: Javier »

Piszesz , że poznaśz faceta a to znaczy co myslisz o mężczyznach i jak ich traktujesz .
Szukasz bankomatu a nie mężczyzny , głupszego od siebie , naiwnego jak małe dziecko który da sobą
manipulować za dupę raz w tygodniu .
Lepiej kup sobie psa albo kota i z nim się baw .

Facet i mężczyzna to dwie całkowicie różne postacie .
Javier

Post autor: Javier »

Te , siostra wielokrotnie przełożona ?
Ilu frajerów cie wyruchało ? Policzyłaś czy straciłaś rachubę ?
family_man

Post autor: family_man »

Cześć!

Przejdę od razu to tematu. Jestem 30-letnim mężczyzną szukającym kobiety (chętnie samotnej mamy) do białego związku opartego na przyjaźni, zaufaniu i wspólnym kroczeniu przez życie, która podobnie jak ja - pragnie stworzyć szczęśliwą rodzinę i ciepło domowego ogniska.

Jestem odmiennej orientacji, ale nie nadaję się do związków z mężczyznami, i to się nie zmieni. Zawsze chciałem wieść normalne życie rodzinne i moja decyzja jest bardzo dobrze przemyślana. Szukam kogoś, kto byłby w stanie zaakceptować mnie takim, jaki jestem. Zależy mi na kobiecie ciepłej, inteligentnej, wrażliwej, której odpowiadałaby relacja bez s...u (możemy rozważyć różne rozwiązania). Potencjalnej partnerce mógłbym zapewnić poczucie stabilizacji, oparcie, a przede wszystkim szczerą przyjaźń. W relacji liczy się dla mnie współpraca, zrozumienie i wzajemne wsparcie, zarówno w codziennych obowiązkach, jak i w trudniejszych chwilach. Chciałbym być oparciem, na którym będzie można polegać, i kimś, kto codziennie stara się, by nasz wspólny świat był lepszy. Chciałbym, abyśmy byli najlepszymi przyjaciółmi, wierzę że udany związek nie musi opierać się na fizyczności - że prawdziwa miłość potrafi wznieść się ponad to.

Marzę o kochającej się rodzinie, o byciu tatą. Mimo sukcesów w życiu zawodowym, wiem, że to rodzina jest największym bogactwem i nadaje ona człowiekowi prawdziwy sens. Uważam, że świetnie sprawdziłbym się w roli taty - jestem odpowiedzialny, cierpliwy, zaangażowany, mam wartości, którym hołduję. Z pewnością zrobiłbym wszystko, aby być dla dzieci wzorem i prawdziwym oparciem. Mam w sobie duże pokłady miłości, które chciałbym przelać na swoje pociechy.

Kilka słów o mnie - jestem wysokim, przystojnym brunetem, całkiem inteligentnym i ogarniętym życiowo. Mogę się opisać jako człowiek przyjacielski, zrównoważony, o dobrym sercu i z poczuciem humoru. W życiu jestem osobą otwartą na ludzi i świat. Cenię różnorodność i posiadam szerokie horyzonty myślowe. Niemniej jednak, najbliżej mi do konserwatywnych wartości, które kształtują moje podejście do życia, rodziny i relacji. Wierzę w tradycyjne wartości, takie jak lojalność, odpowiedzialność i szacunek wobec drugiego człowieka, a także w rolę rodziny jako fundamentu szczęśliwego życia. Dla mnie to one stanowią podstawę trwałych, pełnych miłości i wsparcia więzi.

Odnośnie moich zainteresowań, lubię starszą muzykę, dobre kino. Kocham przyrodę i podróże. Od głośnych imprez, preferuję zacisze domu i rozmowy z przyjaciółmi. Mam lekkiego bzika na punkcie perfum :)

Mieszkam na przedmieściach Łodzi, pracuję w Warszawie (głównie zdalnie), dlatego najlepiej gdybyś była z łódzkiego lub mazowieckiego, ale nie jest to warunek. Jeśli również marzysz o dziecku i rodzinie, lub jesteś już mamą szukającą taty dla swojego dziecka, odezwij się tutaj lub na marcintataMAŁPAo2.pl. Mogę rozważyć również sam co-parenting oparty na określonych przez nas zasadach.

Z góry dziękuję osobom, które nie potrafią napisać składnej, rzeczowej wiadomości i wszystko trzeba od nich wyciągać.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Myślę, że warto :)
pabloss

Post autor: pabloss »

Witaj jestem z województwa lubelskiego mam 26 lat.
Odezwij się
sajmons1@op.pl
Aviator

Post autor: Aviator »

Bardzo ciekawy i inteligentnie napisane ogłoszenie. Napisałbym ale.... O ile lubię piesze wędrówki i spacery, to nie lubię siłowni, jak i dużych skupisk ludzkich. Ech.... Miłego dnia życzę.
ODPOWIEDZ