Cześć,
Jestem atrakcyjną, szczupłą 37 letnią kobietą, jestem wykształcona, mam dobrą pracę i jestem niezależna finansowo, poznam kogoś o podobnych cechach. Mam pragnienie posiadania dziecka, jednak wiem, że potrzebuje ono obojga rodziców.
Szukam kogoś kto ma aktualnie podobne cele, poznajmy się i sprawdźmy, czy uda nam się w tej kwestii dogadać
Zależy mi przede wszystkim na stworzeniu przyjacielskiej relacji, nie wykluczam związku, jeżeli z obu stron zaiskrzy, ale zdecydowanie nic na siłę
Obecnie mieszkam na terenie woj. łódzkiego
Zapraszam do kontaktu: mal.goss@interia.pl
Rodzicielstwo
-
Re: Rodzicielstwo
Czesc.
Siedze w pracy i mam dzis spokoj a ze szukam kobiety do poznania a w przszlosci do zwiazku dlatego postanowilem napisac do Ciebie.
Ja mam 47 lat, 170 cm wzrostu, wlosy krotkie, broda (oczywiscie dbam o nia u barbera).
Napisz mi prosze czy dalej kogos szukasz a moze juz kogos znalazlas?
Moj adres email to martinek_1977@o2.pl
Pozdrawiam Cie serdecznie.
Marcin
Siedze w pracy i mam dzis spokoj a ze szukam kobiety do poznania a w przszlosci do zwiazku dlatego postanowilem napisac do Ciebie.
Ja mam 47 lat, 170 cm wzrostu, wlosy krotkie, broda (oczywiscie dbam o nia u barbera).
Napisz mi prosze czy dalej kogos szukasz a moze juz kogos znalazlas?
Moj adres email to martinek_1977@o2.pl
Pozdrawiam Cie serdecznie.
Marcin
-
Re: Rodzicielstwo
Witam,
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 36, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
To co chyba najbardziej Cię zainteresuje - szukam żony... tzn. potencjalnej kabdydatki na żonę. I planuję mieć potomstwo. )
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 36, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
To co chyba najbardziej Cię zainteresuje - szukam żony... tzn. potencjalnej kabdydatki na żonę. I planuję mieć potomstwo. )
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
-