Rodzicielstwo

:arrow: Panie szukają panów
Mał.goss

Rodzicielstwo

Post autor: Mał.goss »

Cześć,
Jestem atrakcyjną, szczupłą 37 letnią kobietą, jestem wykształcona, mam dobrą pracę i jestem niezależna finansowo, poznam kogoś o podobnych cechach. Mam pragnienie posiadania dziecka, jednak wiem, że potrzebuje ono obojga rodziców.
Szukam kogoś kto ma aktualnie podobne cele, poznajmy się i sprawdźmy, czy uda nam się w tej kwestii dogadać :)
Zależy mi przede wszystkim na stworzeniu przyjacielskiej relacji, nie wykluczam związku, jeżeli z obu stron zaiskrzy, ale zdecydowanie nic na siłę :)
Obecnie mieszkam na terenie woj. łódzkiego
Zapraszam do kontaktu: mal.goss@interia.pl
martinek_1977

Re: Rodzicielstwo

Post autor: martinek_1977 »

Czesc.

Siedze w pracy i mam dzis spokoj a ze szukam kobiety do poznania a w przszlosci do zwiazku dlatego postanowilem napisac do Ciebie.

Ja mam 47 lat, 170 cm wzrostu, wlosy krotkie, broda (oczywiscie dbam o nia u barbera).

Napisz mi prosze czy dalej kogos szukasz a moze juz kogos znalazlas?

Moj adres email to martinek_1977@o2.pl

Pozdrawiam Cie serdecznie.
Marcin
lieutenant_wolf

Re: Rodzicielstwo

Post autor: lieutenant_wolf »

Witam,

Robert z tej strony. Moje uszanowanie.

Krótko o mnie: singiel, lat 36, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.

To co chyba najbardziej Cię zainteresuje - szukam żony... tzn. potencjalnej kabdydatki na żonę. I planuję mieć potomstwo. :))

Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.

Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl

Mam tez WhatsAppa itp.
ODPOWIEDZ