Cześć. Jestem zdrowym mężczyzną. Chętnie pomogę. I myślę tak jak wy. Pozdrawiam.
Hej. Jestem 38 letnim brunetem, 188wzr 83kg wagi niebieskie oczy, przystojny
mam dwójkę ładnych synów. Zdrowy i zadbany. Jestem z uniejowa. Chętnie was poznam i pomogę zajść w ciążę
odezwijcie się wojtekprydz@gmail.com
Zapraszam do kontaktu kamil.luczak85@wp.pl , Doświadczenie 
Witam serdecznie jestem do dyspozycji posiadam solidny zasób spermy precyzyjnie pochodzi do zapłodnienia pani zapraszam do korespondencji esemes 782955372 .Aniaself pisze: ↑09 marca 2019, 11:08 - sob Hej,
Jesteśmy parą kobiet,30 i 35 lat. Mieszkamy w województwie wielkopolskim. Szukamy dawcy,chcemy mieć dzieci. Bierzemy pod uwagę wspólne wychowanie. Nie chcemy dziecku odbierać możliwości wychowywania go przez tatę, jeśli taka forma Ci odpowiada.
Być może jest tu ktoś kto chciałby stworzyć związek oparty na przyjaźni, który powoła na świat małą istotę.
Oczywiście opcja dawcy anonimowego lub tzw. wujka (bez praw rodzicielskich), też wchodzi w grę
Jesteśmy wykształcone, ustabilizowane życiowo i zawodowo, zdrowe.
W grę wchodzi tylko i wyłącznie metoda domowa - kubeczkowa lub inseminacja (bez zbliżenia).
Jeśli myślisz podobnie napisz tu lub pati.and.ania@gmail.com
Pozdrawiamy![]()
Witam serdecznie jestem zainteresowany twoim ogłoszeniem bardzo chętnie zaplodnie. 78 29 5 53 72 tylko esemes.Aniaself pisze: ↑09 marca 2019, 11:08 - sob Hej,
Jesteśmy parą kobiet,30 i 35 lat. Mieszkamy w województwie wielkopolskim. Szukamy dawcy,chcemy mieć dzieci. Bierzemy pod uwagę wspólne wychowanie. Nie chcemy dziecku odbierać możliwości wychowywania go przez tatę, jeśli taka forma Ci odpowiada.
Być może jest tu ktoś kto chciałby stworzyć związek oparty na przyjaźni, który powoła na świat małą istotę.
Oczywiście opcja dawcy anonimowego lub tzw. wujka (bez praw rodzicielskich), też wchodzi w grę
Jesteśmy wykształcone, ustabilizowane życiowo i zawodowo, zdrowe.
W grę wchodzi tylko i wyłącznie metoda domowa - kubeczkowa lub inseminacja (bez zbliżenia).
Jeśli myślisz podobnie napisz tu lub pati.and.ania@gmail.com
Pozdrawiamy![]()
-