SZUKAM DAWCY SPERMY
Re: SZUKAM DAWCY SPERMY
Pisz śmiało jarvis.pl456@gmail.com
Hej. Michał miło mi. Mam 35 l. Inteligentny , zaradny. Chętnie pomogę anonimowo w zaplodnieniu.
190 cm, 90 kg, wszystko w dobrym rozmiarze. Wykształcenie średnie, studia rzuciłem na rzecz pracy , szybko założyłem pierwszy biznes. Jestem nieprzeciętnie inteligentny - podobno dziedziczy się po matce a moja należała do mensy. Mam dwójkę dzieci - ładnych.
W razie pytań zapraszam do kontaktu
190 cm, 90 kg, wszystko w dobrym rozmiarze. Wykształcenie średnie, studia rzuciłem na rzecz pracy , szybko założyłem pierwszy biznes. Jestem nieprzeciętnie inteligentny - podobno dziedziczy się po matce a moja należała do mensy. Mam dwójkę dzieci - ładnych.
W razie pytań zapraszam do kontaktu
-
Hej ogłoszenie nadal aktualne jak tak to pisz kocurek19771@wp.pl
Cześć i znalazłaś już
Facet4422@interia.pl
Facet4422@interia.pl
Witam. Pomogę. Tel 500278375
Hejka Miło cie poznać Neomi ja jestem Tomasz. Chętny Jestem na związek jak i założenie rodziny i wspólne życie razem. Ciekawie siebie opisałaś i to czego szukasz więc też kilka słów o sobie opowiem.
Tak jak już wiesz jak mam na imię to powiem że mam 30 lat. Pracuje jako Masażystą czasem ratownik medyczny. Jestem wysokim mężczyzną o normalnej budowie ciała. Lubię grać w siatkę,fotografować,pływać. Mam samochód więc dojadę wszędzie dla mojej ukochanej kobiety która pokocha mnie jak ja ją. No i tyle jak cię zainteresowałem swoją osobą to pisz proszę na mojego meila : tomaszkos69@gmail.com Pozdrawiam
Tak jak już wiesz jak mam na imię to powiem że mam 30 lat. Pracuje jako Masażystą czasem ratownik medyczny. Jestem wysokim mężczyzną o normalnej budowie ciała. Lubię grać w siatkę,fotografować,pływać. Mam samochód więc dojadę wszędzie dla mojej ukochanej kobiety która pokocha mnie jak ja ją. No i tyle jak cię zainteresowałem swoją osobą to pisz proszę na mojego meila : tomaszkos69@gmail.com Pozdrawiam

-
- Kontakt:
782955372 zapraszam do zapłodnienia naturalną metodą naturalną precyzyjnie i kąkretnie ciążę masz pewną zapraszam serdecznie.Noemi Filipiak pisze: ↑12 kwietnia 2024, 22:17 - pt Witam, poszukuję mężczyzny, z którym chcę mieć dziecko. Proszę o pomoc, mam 28 lat, mieszkam niedaleko Poznania. Zdrowa, bez żadnych chorób.
Kogo dokładnie szukasz?
Dzień dobry. Z miłą chęcią pani pomogę. Jestem zdrowym mężczyzną bez żadnych chorób. Pozdrawiam tel 500278375
-