Szukam partnera, jestem w ciazy, 44 lata

:arrow: Panie szukają panów
Kasia81

Szukam partnera, jestem w ciazy, 44 lata

Post autor: Kasia81 »

Szukam powaznego zwiazku, mam 44 lata, jestem w ciazy. Z ojcem dziecka nie bedziemy razem, poki co planuje sama wychowywac syna.

Mam swoj dom na wsi pod Warszawa, dosc dobra prace z dziedziny informatyki, chcialabym sie w tym dalej rozwijac. Lubie sport (przed ciaza ;) ), prace manualne, przyrode, zwierzeta.

Szukam powaznego zwiazku, oparetgo na przyjazni, zrozumieniu, wylacznosci, uczciwosci. Nie szukam pomocy u partnera, ale chcialabym poznac kogos na kim mozna polegac.

Moj email: j99991981@gmail.com
perry2938

Re: Szukam partnera, jestem w ciazy, 44 lata

Post autor: perry2938 »

Zapraszam priv arekkarwoski@gmail.com
mateo1995

Re: Szukam partnera, jestem w ciazy, 44 lata

Post autor: mateo1995 »

Hej trochę o mnie
Każdy mój dzień zaczyna się od kawy i sprawdzania, czy przypadkiem nie zapomniałam kluczy (ciągle ta sama historia).
Uwielbiam pizzę, długie spacery (zwłaszcza jeśli prowadzą do lodziarni) i marzę o mistrzowskim opanowaniu robienia naleśników — serio, jeszcze nie wyszło!
Pracuję na swoje i nie szukam przelotnejmilosci, ale jeśli potrafisz zrobić kanapki lepsze niż ja i masz dobry humor, to już masz u mnie plusa.
Szukam kogoś, kto ogarnia codzienność, ale nie boi się spontanicznych wypadów, planszówek do rana i rozmów o życiu, wszechświecie i filmach.

Uwielbiam podróże — zarówno te małe, weekendowe, jak i te większe, gdzie można się zgubić i znaleźć coś niesamowitego.
Jeśli lubisz dobre kino — polecam klasyki, ale i komedie, które potrafią rozbawić do łez (a czasem nawet do płaczu ze śmiechu).

Cenię szczerość, lojalność i dystans do siebie — bo bez tego dorosłe życie byłoby za poważne.
Jeśli to brzmi jak Twoja bajka — odezwij się!
ODPOWIEDZ