Wspólne dziecko Zachodniopomorskie

:arrow: Ogłoszenia mężczyzn którzy chcą być ojcami a nie tylko dawcami
krystianooo89

Wspólne dziecko Zachodniopomorskie

Post autor: krystianooo89 »

Witam,

Mam 36 lat, zdrowy, wykształcony prowadzący sportowy tryb życia mężczyzna, pozna Panią która jest gotowa na dziecko ( a nawet więcej dzieci jeśli będzie na to gotowa) nie za rok czy za X lat, chciałbym by świadomie była gotowa na "już"
Posiadam stabilną sytuację finasową jak również własne mieszkanie (Szczecin)
krystianooo89

Re: Wspólne dziecko Zachodniopomorskie

Aktualne
Ani33ta

Post autor: Ani33ta »

dzień dobry, jeśli aktualne proszę się odezwać na anita.lipowska23@wp.pl
pozdrawiam :)
Isabel55555

Post autor: Isabel55555 »

Czesc, zainteresowal mnie twoj post. Jestem samotna zaradna mama 9 latka. Zycie mi sie troche pokrecilo, duzo by pisac. Utrzymuje kontakt z ojcem mojego dziecka mimo ze od 6 lat nie mieszkamy razem (on mieszka zagranica). Zalezy mi by syn mial kontakt z ojcem, jestem osoba o dobrym usposobieniu bardzo wrazliwa i empatyczna. Sama wychowuje syna, i nie oczekuje od jego ojca zadnej pomocy materialnej. Jestem typem Zosi samosi. On widuje syna 2-3 razy w roku (wlasciwie to ja je inicjuje). Ja bardzo chcialabym jednak by syn nie byl jedynakiem a mi lata leca. Mam juz 43 lat (choc wygladam moze na okolo 28-34). Chcialabym jak najszybciej zajsc w ciaze. Znalazlam juz klinike i chcialam inseminacje z nasieniem
ojca mojego syna. On sie nawet zgodzil choc najpierw niechetnie. Plan jest by zamrozic jego nasienie i ja probowac przez najblizsze pare miesiecy. Ale ja co do tego mam spore warpliwosci, poniewaz on nie traktowal mnie nigdy dobrze a i teraz zachowuje sie w taki sposob, ktory napawa mnie niepewnoscia co do tej decyzji. Bardzo pragne miec drugie dziecko, i jest to najwyzsza pora i ostatni dzwonek. Dlatego z braku partnera rozwazam zajscie w ciaze z nim (nie uprawiamy sexu od wielu lat i nie mieszkamy razem, w sumie poza wspolnym synem nic nas nie laczy). Mieszkalam lacznie 17 lat poza granicami Polski, jestem obrotna osoba z wyksztalceniem wyzszym i znajomoscia jezykow. Od 6 lat mieszkam z powrotem w Polsce - okolicznosci osobiste i tak wyszlo. Ojca mojego syna rozwazam jako dawce nasienia na drugie dziecko po prostu “z braku laku” bo jestem zajeta i nie mam czasu szukac partnera, tymczasem zegar bioloficzny tyla i malo mi cAxu zostalo, by bezpiecznie zajac w ciaze i urodzic. A jednak mam wiekkie watpliwosci, bo bardzo roznimy sie charakterami i on nie szanowal mnie i drenowal mnie psychicznie w przeszlosci, i nadal nie szanuje i nie docenia, poza tym nie jest czlowiekiem cierpliwym ani zaradnym. Chcialabym by ojciec mojego drugiego dziecka byl bardziej podobny do mnie z charakteru, by byl zaradny, najlepiej bardzo niezalezny finansowo rowniez, by byl w pewnym sensie opoka, a przede wszystkim by dal dobry material genetyczny naszemu dziecku i przekazal dobre cechy charakteru. I by szanowal jego matke i byl wdzieczny za wszystko co robi i trud wlozony w wychiwanie dziecka sama. Bym miala pewnosc ze tez bede mogla choc w jakims sensie na nim polegac (bo nie szukam zwiazku do zamieszkania razem, choc nie wykluczam. rowniez wlasnie tego - pelnej rodziny i ulozonej przyszlosci). Szukam raczej dobrego partnerstwa, ojciec nie musi byc bardzo zaangazowany w zycie dziecka ale tym razem moglby wspierac emocjonalnie i finansowo. Chce by byl to czlowiek zaradny i raczej majetny (bo temu to jeszcze musialam pomagac w utrzymywaniu sie), bo chcialabym tym razem
bezstresowo. Zreszta wszystko jest do omowienia. Ja i tak zapewniam mojemu dziecku wszystko. Chodzi mi przede wszystkim o cieplego i otwartego czlowieka, ktory nadaje na podobnych falach. Chetnie omowie przez telefon albo podczas spotkania. Jestem konkretna. zainteresowana na bardzo powaznie i zdecydowana na 100%. Bedzie mi bardzo milo jak odpiszesz.
krystianooo89

aktualne
ODPOWIEDZ