Jestem kobietą, która z pełną świadomością i odpowiedzialnością podjęła decyzję o zostaniu mama. Szukam dawcy, który również jest osobą dojrzała, odpowiedzialna, zdrowa+ zarówno fizycznie jak i psychicznie ), empatyczna i otwarta.
Zależy mi na tym, aby przyszłe dziecko miało dobre genetyczne podstawy i by ta decyzja była przemyślana przed obie strony.
Nie szukam związku, tylko wsparcia w realizacji marzenia o macierzyństwie- z pełnym szacunkiem do granic i ustaleń.
Jeśli czujesz że możesz i chcesz pomóc , napisz proszę parę słów o sobie- przede wszystkim o swoim zdrowiu, wartościach i motywacji.
Z góry dziękuję za każdą szczera i poważna wiadomość.
Mail: Maria.wiola@wp.pl
Szukam Dawcy- Dolny Śląsk
Re: Szukam Dawcy- Dolny Śląsk
Witam. Mogę pomóc tobie.jestem zdrowym mężczyzną.tel 500278375
Cześć,
Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Jestem osobą spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą o stabilnej sytuacji życiowej. Moją cechą o której warto tutaj wspomnieć jest to, iż jestem tolerancyjny. Dlatego ogłoszenie adresowane jest również dla Kobiet/Par o odmiennej orientacji sexualnej (LGBT). Make love - not war!
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Jestem osobą spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą o stabilnej sytuacji życiowej. Moją cechą o której warto tutaj wspomnieć jest to, iż jestem tolerancyjny. Dlatego ogłoszenie adresowane jest również dla Kobiet/Par o odmiennej orientacji sexualnej (LGBT). Make love - not war!
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
-
Dzień dobry jestem mężczyzną po 40 tce nie piję nie palę zdrowy zadbany elegancki pachnący mężczyzna posiadam aktualnie badania spermy mogę pomóc bezinteresownie. Jestem z Wrocławia pozdrawiam tel 605301464
-
Witaj, zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu, proszę o kontakt SMS lub tel 785722194
45l ze Świętokrzyskiego, zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu, obfity wytrysk , oczy niebieskie, kontakt SMS lub tel. 785722194 pozdrawiam i zapraszam
Witam. Mogę pomóc. Jestem zdrowym mężczyzną.tel 500278375
-