Chcesz zostać ojcem z prawami rodzicielskimi i kontaktem z dzieckiem łap okazję

:arrow: np. Poznań i Kalisz
Animaribaby

Chcesz zostać ojcem z prawami rodzicielskimi i kontaktem z dzieckiem łap okazję

Post autor: Animaribaby »

Oferta dla mocno zajętych Panów którzy nie mają wcale dzieci nie planują ożenku ani założenia rodziny w tradycyjny sposób.Chętnie Pan 30+ .Metoda in vitro, inseminacja ,kubełkowa,bo naturalnie ściąga mi tylko Panów co szukają łatwego sexu. Ślub i rozwód lub całkowicie bez ale z uznaniem dziecka.Jest możliwość do dwójki dzieci.Nie planuję później zakładania rodziny więcej.Będzie to moje jedyne dziecko/dzieci.Płeć jest mi względnie obojętna więc dobrze abyś miał takie samo podejście.Moge wychować dziecko sama bez udziału ojca lub z jego minimalnym udziałem urodziny, święta,wakacje.Nie zamierzam starać się o alimenty na dziecko ta kwota jest płatna z góry.Możemy zawrzeć na to umowę notarialną.Władza rodzicielska po stronie matki i ojca. Test DNA jeśli jesteś nieufny.Możesz mieszkać na stałe poza granicami Polski to nie problem.Oczekuje 300 tyś złotych za jedno dziecko tyle samo ja wyłożę od siebie na wychowanie przez 18-26 lat.
Proponuję również uczestnictwo w całym czasie podczas ciąży czyli wizyty u lekarza USG itd. Zdjęcia i filmy z rozwoju dziecka na bieżąco.Możliwy stały kontakt z dzieckiem lub dziećmi.Poproszę o kontakt emaiłowy na początek.
Ja 35 lat
170 cm wzrostu
Ciemne włosy
Zielone oczy
Brak chorób genetycznych
Brak nałogów
Posiadam lokum/dom
Posiadam pracę i oszczędności
Nie przewiduję na razie żadnych nowych związków.
Obecnie czysta karta brak dzieci i byłych mężów
ikowal

Re: Chcesz zostać ojcem z prawami rodzicielskimi i kontaktem z dzieckiem łap okazję

Post autor: ikowal »

Super oferta. Już widzę te tłumy chętnych. :)
Andydandy

Re: Chcesz zostać ojcem z prawami rodzicielskimi i kontaktem z dzieckiem łap okazję

Post autor: Andydandy »

Kobieta na pełnej fazie, myśli że w wieku 35 lat jeszcze w ciążę da radę zajść i to dwa razy. Jeszcze 300k wola za to. Padłem. To albo oszustwo jest, albo ta kobieta to ma jakieś wyjątkowe geny lmao
DużySilnyŁysyPan38

Post autor: DużySilnyŁysyPan38 »

Chyba żaden głupi się tu nie znajdzie 300tys haha dobre
Moratur

Post autor: Moratur »

Jak nie masz kasy na dzieci to nie rób z siebie wielkiej damy. Są kobiety, które naprawdę potrzebują pomocy w poczęciu dziecka.
On_Szuka

Post autor: On_Szuka »

SCAM FINANSOWY, UWAZAJCIE
lieutenant_wolf

Post autor: lieutenant_wolf »

Witam,

Robert z tej strony. Moje uszanowanie.

Krótko o mnie: singiel, lat 35, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik - oficer wychowawczy), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.

To co chyba najbardziej Cię zainteresuje: planuję mieć potomstwo... i co ważne szukam stałego związku... czy małżeństwo to się okaże ale na pewno długotrwała relacja :))

Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.

Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl

Mam tez WhatsAppa itp.
Animaribaby

Panowie szukam odpowiedzialnego ojca dla dziecka to co bredzicie mija się z prawdą ja wiem że większość chce mieć potomka bez wysiłku.Nie muszę specjalnie się trudzić z wami zawsze mogę dziecko urodzić z probówki i mieć je dla siebie.Koszty utrzymania dla mnie to nie problem.Widze że inteligencja bije po oczach
Animaribaby

Tłumów nie ma i nie potrzebne mi wystarczy jeden człowiek.Co do Pana że po 35 roku życia nie można urodzić dwójki dzieci to brednie przecież to zależy od gospodarki hormonalnej kobiety.Niby żyjemy w świecie oświecenia internet, pełna edukacja i masa innych źródeł a tu średniowiecze mnie odwiedza
Animaribaby

Pomyśle i nad stałym związkiem chociaż to nie mój priorytet
ODPOWIEDZ