Poszukujemy dawcy z ok. Katowic.
-
Bartosz1992
Re: Poszukujemy dawcy z ok. Katowic.
Chętnie pomogę okolice raciborza
Witam
Jeśli Twój post jest jeszcze aktualny, to jestem chętny pomóc.
Mam za sobą już takie akcje.
Pomagałem 2 małżeństwom dziewczyn Less ( efekt - w jednym chłopczyk, w drugim para dziewczynek )
Do tego pomagałem 2 małżeństwom, gdzie był problem medyczny u Pana lub u Pani i nie dało się Im samym zapłodnić. ( efekt - w obu przypadkach chłopczyk ).
Z uwagi na to, że nie zawsze się udaje za pierwszym razem - dojeżdżam na każde życzenie do skutku. Nie pobieram żadnych opłat.
Mam 36 lat, jestem brunetem, mam 180 cm wzrostu i w rodzinie nie było żadnych problemów genetycznych.
Jeśli jesteście zainteresowani poproszę o kontakt.
t_strzelecki@o2.pl
Pozdrawiam
Tomek
Jeśli Twój post jest jeszcze aktualny, to jestem chętny pomóc.
Mam za sobą już takie akcje.
Pomagałem 2 małżeństwom dziewczyn Less ( efekt - w jednym chłopczyk, w drugim para dziewczynek )
Do tego pomagałem 2 małżeństwom, gdzie był problem medyczny u Pana lub u Pani i nie dało się Im samym zapłodnić. ( efekt - w obu przypadkach chłopczyk ).
Z uwagi na to, że nie zawsze się udaje za pierwszym razem - dojeżdżam na każde życzenie do skutku. Nie pobieram żadnych opłat.
Mam 36 lat, jestem brunetem, mam 180 cm wzrostu i w rodzinie nie było żadnych problemów genetycznych.
Jeśli jesteście zainteresowani poproszę o kontakt.
t_strzelecki@o2.pl
Pozdrawiam
Tomek
-
Paulina_38
Witam, proszę napisz do mnie na priv.
-
Paulina_38
Poszukuje dawcy z Katowic.
Napisałem na priv
-
Uprzejmy85
Witaj. Mam na imię Marcin. Jestem 40letnim mężczyzną. Oczy piwne. Osoba kulturalna i komuniaktywna. Dyskretny. Nie choruje, a w mojej rodzinie nie ma i nie było osób z chorobami genetycznymi i nowotworowymi. Jestem ojce dwóch dziewczynek, obie są zdrowe. W razie gdy będziesz zainteresowana pozostawiam do siebie maila tworczyumysl@op.pl.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Michał ogier
- Kontakt:
Witam serdecznie jestem zainteresowany pani ogłoszeniem bardzo chętnie pomogę pani zajść w upragnioną ciążę zapraszam serdecznie do korespondencji esemes 724392566tylko pełna dyskrecja I anonimowość zapraszam serdecznie.asdfx pisze: ↑12 lipca 2024, 22:57 - pt Wraz z partnerką poszukujemy dawcy, który preferuje metodę kubeczkową.
Planujemy kilkoro dzieci, dlatego dobrze byłoby gdybyśmy mogły kontakt do Ciebie zachować na dłużej niż na jedno szczęśliwie urodzone maleństwo.
Opisz Twoje oczekiwania, zostaw kontakt a na pewno się odezwę.
Witam
Mogę pomóc wam jestem z województwa łódzkiego mogę dojechać mam dwoje swoich dzieci i dwa razy pomogłem.
Szczupły ciemnoblondyn o niebieskich oczach 183cm wzrostu 43 lata.
Pozdrawiam
Mogę pomóc wam jestem z województwa łódzkiego mogę dojechać mam dwoje swoich dzieci i dwa razy pomogłem.
Szczupły ciemnoblondyn o niebieskich oczach 183cm wzrostu 43 lata.
Pozdrawiam
-
Michał ogier
- Kontakt:
782955372 ciążę masz pewnąasdfx pisze: ↑12 lipca 2024, 22:57 - pt Wraz z partnerką poszukujemy dawcy, który preferuje metodę kubeczkową.
Planujemy kilkoro dzieci, dlatego dobrze byłoby gdybyśmy mogły kontakt do Ciebie zachować na dłużej niż na jedno szczęśliwie urodzone maleństwo.
Opisz Twoje oczekiwania, zostaw kontakt a na pewno się odezwę.
-