Jestem lesbijką (obecnie singielką), piszę o tym, żeby odsiać ewentualne osoby, które mogłyby mieć z tym problem. Moja decyzja jest bardzo dobrze przemyślana, a ogłoszenie poważne i proszę tylko i wyłącznie o równie dojrzałe odpowiedzi (na inne zwyczajnie nie będę odpowiadać) od tolerancyjnych i otwartych osób, które chcą w życiu zrobić coś dobrego
szukam dawcy, okolice Krakowa :)
szukam dawcy, okolice Krakowa :)
Jestem kobietą po trzydziestce, która szuka dawcy nasienia z okolic Krakowa. Metoda do dogadania, choć stawiam na naturalną, po prostu ze względu na dużo większą skuteczność. Wymagam aktualnych badań. Najchętniej opcja z brakiem późniejszego kontaktu, choć nie wykluczam też możliwości (sporadycznej) obecności dawcy w życiu dziecka, jeśli będzie tego chciał i okaże się, że dobrze się dogadujemy.
Jestem lesbijką (obecnie singielką), piszę o tym, żeby odsiać ewentualne osoby, które mogłyby mieć z tym problem. Moja decyzja jest bardzo dobrze przemyślana, a ogłoszenie poważne i proszę tylko i wyłącznie o równie dojrzałe odpowiedzi (na inne zwyczajnie nie będę odpowiadać) od tolerancyjnych i otwartych osób, które chcą w życiu zrobić coś dobrego
. Zainteresowanych proszę o kontakt w prywatnej wiadomości.
Re: szukam dawcy, okolice Krakowa :)
Cześć,
Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Jestem osobą spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą o stabilnej sytuacji życiowej. Moją cechą o której warto tutaj wspomnieć jest to, iż jestem tolerancyjny. Dlatego ogłoszenie adresowane jest również dla Kobiet/Par o odmiennej orientacji sexualnej (LGBT). Make love - not war!
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Jestem osobą spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą o stabilnej sytuacji życiowej. Moją cechą o której warto tutaj wspomnieć jest to, iż jestem tolerancyjny. Dlatego ogłoszenie adresowane jest również dla Kobiet/Par o odmiennej orientacji sexualnej (LGBT). Make love - not war!
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
-
Chłopakdowzięcia
Wiadomość na PW
Witam. Jestem osobą tolerancyjną. Pomogę pani w poczęciu bez żadnych zobowiązań. Jedyne co wymagam to pełnej dyskrecji i higieny , gdyż mam własne poukładane życie i dbam o zdrowie i wymagam higieny i zdrowia. Jestem już ojcem i nie będzie problemu aby pani pomóc. Kontakt tel 500278375
Pomogę pokryje ,dam szczęście 667421177
Cześć jestem Kazek z Małopolski zdrowy mam dzieci napisz mogę ci pomóc pozdrawiam kazik246@op.pl pytaj my to samo województwo ja spokojny 180
-
xxx43latek
Witaj, zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu aż do pozytywnego wyniku także w dluzszej perspektywie czasu, ja 45latek mlodo wyglądający, oczy niebieskie, obfity wytrysk, zapraszam do kontaktu SMS lub tel 785722194, mobilny, do uzgodnienia wszystko...
45l ze Świętokrzyskiego, zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu, obfity wytrysk , oczy niebieskie, kontakt SMS lub tel. 785722194 pozdrawiam i zapraszam
Pomogłem już kilku lesbijkom
Witam, 37 lat 2 dzieci chetnie pomogę. Okolice Kraków mobilny. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na meila Staszek0215@wp.pl.
-