Mama w ciąży Śląsk

:arrow: Panie szukają panów
wee_wee_wee

Mama w ciąży Śląsk

Post autor: wee_wee_wee »

Dzień dobry,

Najlepsze lata przede mną, najgorsze, mam nadzieję, powoli za mną.
Szczęśliwa mama cudownej 10 latki.
W sierpniu ponownie zostanę mama, tym razem decydując się na odcięcie ojca od wychowywania (alkohol, przemoc... mam dość!)
Spełniona zawodowo, samowystarczalna finansowo, więc sponsora nie szukam 😅
Chciałabym poznać kogoś kto będzie chciał uczestniczyc w tym całym rozgardiaszu :)
Mieszkam obecnie w Katowicach więc miło gdybyś byl z okolicy.
Na więcej pytań chętnie odpowiem pw.
Tobix
Kontakt:

Re: Mama w ciąży Śląsk

Post autor: Tobix »

Hejka Jestem Gabriel i mogę pomóc w uzyskaniu dziecka metodą naturalną lub hybrydową tj. Wejść w ostatniej chwili.
Mam 30 lat, mieszkam w województwie Wielkopolskim mam stałą pracę i samochód więc nie ma problemów z dojazdem. Jeśli jest Pani samotna możemy dogadać się Czy to do związku czy tylko spotkań i zapłodnienia. Z mojej strony mogę również dodać że jakby wszystko się dobrze udało i chciałaby Pani zwiazku lub w przyszłości spotkania z dzieckiem i ze mną to nie widzę problemu. Jak zainteresowałem proszę o kontakt tutaj lub bezpośrednio na e-mail: tomaszkos69@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie :)
Kondzio55

Hej

Post autor: Kondzio55 »

Hej mam na imię Konrad możemy się poznać
Komandos13

Post autor: Komandos13 »

Chętnie cię poznam,napisz do mnie
tado

Post autor: tado »

Wysoki9191

Post autor: Wysoki9191 »

Priv
mateo1995

Re: propozycja

Post autor: mateo1995 »

Hej trochę o mnie
Każdy mój dzień zaczyna się od kawy i sprawdzania, czy przypadkiem nie zapomniałam kluczy (ciągle ta sama historia).
Uwielbiam pizzę, długie spacery (zwłaszcza jeśli prowadzą do kawiarni ) i marzę o mistrzowskim opanowaniu robienia pancakow — serio, jeszcze nie wyszło!
Pracuję na swoje i nie szukam przelotnej milosci , ale jeśli potrafisz zrobić kanapki lepsze niż ja i masz dobry humor, to już masz u mnie plusa.
Szukam kogoś, kto ogarnia codzienność, ale nie boi się spontanicznych wypadów, planszówek do rana i rozmów o życiu, wszechświecie i filmach.

Uwielbiam podróże — zarówno te małe, weekendowe, jak i te większe, gdzie można się zgubić i znaleźć coś niesamowitego.
Niestety nie mam w domu futrzastego kompana ale chciałbym mieć, jeżeli masz takiego to masz dużego plusa u mnie
Jeśli lubisz dobre kino — polecam klasyki, ale i komedie, które potrafią rozbawić do łez (a czasem nawet do płaczu ze śmiechu).

Cenię szczerość, lojalność i dystans do siebie — bo bez tego dorosłe życie byłoby za poważne.
Jeśli to brzmi jak Twoja bajka — odezwij się!
Albatros

Post autor: Albatros »

Witam serdecznie mam na imię Andrzej lat 43 jestem z Mysłowic. Jeśli chciałabyś zapoznać się to serdecznie zapraszam na PW🙂
Mc hummer

Post autor: Mc hummer »

Chętnie Cię poznam
andrekot29@gmail.com
sebastianss

Post autor: sebastianss »

Ja szukam kobiety która chcialaby mnie podac o alimenty zebym placil było by miło musieć pomagać finansowo
ODPOWIEDZ