Para lesbijek szuka geja
-
Ostatnidzwonek
Para lesbijek szuka geja
Czesc mam 36 lat moja partnerka 43 szukamy geja który chciałby uczestniczyć w życiu dziecka. Chcialabym aby nasza relacja opierała się na przyjaźni. Fajnie gdyby ojciec miał wpływ na wychowanie dziecka. Mieszkamy w bardzo bliskich okolicach Warszawy.
Re: Para lesbijek szuka geja
Hej, my chętnie się zapoznamy. Para gejów z Warszawy, obaj 44 lata. Prześlę mój nr telefonu wiadomością na priv
-
Michał ogier
- Kontakt:
Pisz gg 77084823.Ostatnidzwonek pisze: ↑01 czerwca 2024, 15:19 - sob Czesc mam 36 lat moja partnerka 43 szukamy geja który chciałby uczestniczyć w życiu dziecka. Chcialabym aby nasza relacja opierała się na przyjaźni. Fajnie gdyby ojciec miał wpływ na wychowanie dziecka. Mieszkamy w bardzo bliskich okolicach Warszawy.
-
Piotreek1623
Hej. Napiszecie na piotreek1623@gmail.com
-
Chcebycojcem
Cześć jeszcze szukacie ? Jestem gejem w związku od 11lat
Mamy po 34lata i szukamy takiej relacji żeby wspólnie wychowywać dziecko jesteśmy z Warszawy czekam na jakąś odpowiedź
Mamy po 34lata i szukamy takiej relacji żeby wspólnie wychowywać dziecko jesteśmy z Warszawy czekam na jakąś odpowiedź
-
Kiritohayate
Jestem chętny by pomuc jeśli nadal szukacie to napisz na kiritohayate1140@gmail.com
Cześć, byłbym zainteresowany taką relacją... dajcie znać
-
Poważny Warszawa 1998
Cześć, mogę skutecznie wesprzeć w zakresie coparentingu, dla jasności jestem gejem - więc nie lecę na stosunek a na wychowanie dziecka i danie mu szczęścia, jestem w wieloletnim związku.
27 letni lekko wysportowany i zdrowy blondyn z Warszawy. Nigdy żadnych nałogów.
Chciałbym przede wszystkich współwychowywać - uczestniczyć ile zdołam w tym procesie, z założeniem bazowym mieszkania dziecka u jego mamy. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam do dalszej rozmowy.
27 letni lekko wysportowany i zdrowy blondyn z Warszawy. Nigdy żadnych nałogów.
Chciałbym przede wszystkich współwychowywać - uczestniczyć ile zdołam w tym procesie, z założeniem bazowym mieszkania dziecka u jego mamy. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam do dalszej rozmowy.
-