Hej odezwij się proszę na : domingo79@poczta.fm
ŚLĄSK-szukam mężczyznu,który chce mieć dziecko.
Re: ŚLĄSK-szukam mężczyznu,który chce mieć dziecko.
Dobry wieczor, mam na imie Rafał, 34 lat, woj. Śląskie. Napisz mi prosze na whattsappie zeby sie poznac- 783658931
Chetnie pomoge. Pozdrawiam
Cześć. Mam na imię Adam, mam 48 lat i mieszkam na Śląsku (Bytom/Katowice).
Jestem tutaj z jednego, bardzo konkretnego powodu: chcę zostać Ojcem.
Nie szukam żony, kochanki ani przygodnej znajomości. Szukam kobiety, która tak jak ja, marzy o posiadaniu dziecka i wychowaniu go w atmosferze miłości, bezpieczeństwa i wzajemnego szacunku, ale w modelu partnerskim (co-parenting), a nie romantycznym.
Nie szukam roli 'dawcy'. Chcę brać udział w życiu codziennym dziecka.
Mam stałą pracę biurową, uregulowany tryb życia i dwa własnościowe mieszkania.
Mam doświadczenie w opiece nad osobami zależnymi (opieka nad tatą), jestem spokojny, konkretny i 'rodzinny'.
Jestem postawnym facetem (173 cm, 98 kg), dbam o zdrowie.
Szukam Mamy dla naszego dziecka – kobiety z okolic Katowic/Zabrza/Bytomia i miast ościennych. Kogoś, kto szuka w mężczyźnie oparcia, przyjaciela i odpowiedzialnego rodzica. Jeśli marzysz o dziecku, ale tradycyjne związki Cię rozczarowały lub po prostu masz inną wizję życia – porozmawiajmy. Stwórzmy dziecku kochającą, choć nietradycyjną rodzinę.
Jestem tutaj z jednego, bardzo konkretnego powodu: chcę zostać Ojcem.
Nie szukam żony, kochanki ani przygodnej znajomości. Szukam kobiety, która tak jak ja, marzy o posiadaniu dziecka i wychowaniu go w atmosferze miłości, bezpieczeństwa i wzajemnego szacunku, ale w modelu partnerskim (co-parenting), a nie romantycznym.
Nie szukam roli 'dawcy'. Chcę brać udział w życiu codziennym dziecka.
Mam stałą pracę biurową, uregulowany tryb życia i dwa własnościowe mieszkania.
Mam doświadczenie w opiece nad osobami zależnymi (opieka nad tatą), jestem spokojny, konkretny i 'rodzinny'.
Jestem postawnym facetem (173 cm, 98 kg), dbam o zdrowie.
Szukam Mamy dla naszego dziecka – kobiety z okolic Katowic/Zabrza/Bytomia i miast ościennych. Kogoś, kto szuka w mężczyźnie oparcia, przyjaciela i odpowiedzialnego rodzica. Jeśli marzysz o dziecku, ale tradycyjne związki Cię rozczarowały lub po prostu masz inną wizję życia – porozmawiajmy. Stwórzmy dziecku kochającą, choć nietradycyjną rodzinę.
Chętnie porozmawiam
42 lata poukładany, wyższe wykształcenie, pracujący. 508753155
-