Szukam dawcy - Łódź i okolice. Metoda kubelkowa.

:arrow: np. Łódź, Skierniewice
Bernadette

Szukam dawcy - Łódź i okolice. Metoda kubelkowa.

Post autor: Bernadette »

Witam. Szukam mężczyzny o dobrym stanie zdrowia z badaniami jako dawcy spermy. Interesuje mnie bardziej metoda kubełkowa ale nie wykluczam innej opcji (chociaż raczej w drodze wyjątku). Wolałabym spotykać się w celu zapłodnienia z osobą, która nie oferuje takich usług hurtowo metodą naturalną, ponieważ nie mam chorób ginekologicznych i nie chciałabym czegoś „załapać” od innej kobiety albo od danego mężczyzny - byłoby to nawet niewskazane dla dziecka. Jestem kobietą samotną. Mam wyjątkowo dobre wyniki badań. Wyjątkowo dobre wyniki psychologiczne. Mam słuch muzyczny, dobre wyniki testów na inteligencję. Wyglądam dobrze. Pracowałam jako fotomodelka to chyba jest ok. Mam 42 lata i mieszkam sama. Jestem zmotoryzowana. Dzierżawię działkę rekreacyjną. Dopuszczam możliwość związku ale to oczywiście zależy od różnych czynników. Mieszkam w Łodzi. Rozmawiam też po angielsku. Proszę o kontakt przez wiadomości prywatne, a potem w razie zainteresowania telefoniczny.
Tulipan

Re: Szukam dawcy - Łódź i okolice. Metoda kubelkowa.

Post autor: Tulipan »

Dzień dobry. Przeczytałem pani ogłoszenie i myślę, że mógłbym pani pomóc w zajściu w ciążę. Jestem osobą zdrową,co roku robię badania -poprostu dbam o zdrowie. Jestem osobą płodną gdyż mam już własne zdrowe dzieci. Więcej informacji na priv tel 500278375 ps. Jeszcze nikomu nie pomagałem ..
admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: admin »

Już szukałaś od 20 lutego 2025, 00:05 - czw, nikt się nie zgłosił?
Podpis:
W temacie ogłoszenia napisz, gdzie mieszkasz i swój wiek. Przeczytaj; regulamin.htm
E-maile z tego forum mogą być we folderze; Spam :!: Kontaktować można się poprzez Prywatną Wiadomość.
Reklama: - https://mojelinki.pl Zapraszam!
akowalski
Kontakt:

Post autor: akowalski »

Cześć,

Wyłącznie metoda kubeczkowa.

Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.

Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me

Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.

Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- badania genetyczne
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.

Mam badania genetyczne:
Kariotyp: Prawidłowy: 46,XY
CFTR: Prawidłowy. Nie wykryto patogennych ani prawdopodobnie patogennych wariantów w badanym regione geny CFTR.

Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Jestem osobą spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą o stabilnej sytuacji życiowej. Moją cechą o której warto tutaj wspomnieć jest to, iż jestem tolerancyjny. Dlatego ogłoszenie adresowane jest również dla Kobiet/Par o odmiennej orientacji sexualnej (LGBT). Make love - not war!

Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną

Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
ODPOWIEDZ