Para kobiet szuka dawcy/ojca geja

:arrow: Ogłoszenia kobiet które chcą wychować dziecko razem z jego ojcem
Penelopikaliopi

Para kobiet szuka dawcy/ojca geja

Post autor: Penelopikaliopi »

Cześć,
Jesteśmy parą kobiet w związku od 11 lat, bardzo pragniemy dziecka, 3 próby inseminacji zakończone porażką.
Dlatego chcemy, aby zapłodnienie przebiegło maksymalnie naturalnie. Szukamy nie tylko dawcy, a przyjaciela rodziny, którego będzie mogło poznać dziecko jako swojego ojca. Jeśli chcesz nam pomóc, ale pozostać anonimowy też będzie ok. Szukamy geja, który zrozumie nasz problem i podejdzie do tego etycznie.
Bruno8
Kontakt:

Re: Para kobiet szuka dawcy/ojca geja

Post autor: Bruno8 »

Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 41 lat,nie mam nałogów.Jestem honorowym dawcą krwi.Mam aktualne badania.Chetnie wam pomogę.Resztę mogę napisać w sms.To mój numer telefonu 609742627
Szukam żony
Dawid123

Post autor: Dawid123 »

witam. Bardzo bym chciał zostać waszym przyjacielem i pomóc wam z zrobieniem dziecka. Pomogłem już jednej parze ( dwie kobiety) zrobieniu każdej z jej dziecka które jedno jest całkowicie zdrowe a drugie jest w drodze. Jeśli chodzi o mnie to jestem całkowicie zdrowy fizycznie i psychicznie. skąd jesteście ?
jestem wysokim facetem o normalnej budowie ciała. Mam bardzo silny organizm, na nic nie choruje.
inseminacja

Post autor: inseminacja »

Paniom z radością pomogę. Jestem heteroseksualny, ale rozumiem, że najważniejsza jest miłość i każdy zasługuje na szansę posiadania dziecka. Blondyn, 182 cm wzrostu, bez obciążeń genetycznych, ani nałogów. Przedsiębiorca, HDK, wykształcenie wyższe - zawód zaufania publicznego. Kontakt: inseminacja@onet.pl
Kondzio55

Post autor: Kondzio55 »

Hejka na pisz Konradrak14@gmail.com
perry2938

Post autor: perry2938 »

Witam serdecznie Panie jeżeli jesteście nadal zainteresowane to zapraszam priv z miłą chęcią wam pomogę bez interesownie
Poważny Warszawa 1998

Post autor: Poważny Warszawa 1998 »

Cześć, spełniam oczekiwania, jestem gejem, również w wieloletnim związku. 27 letni lekko wysportowany i zdrowy blondyn z Warszawy. Nigdy żadnych nałogów. Chciałbym przede wszystkich współwychowywać - uczestniczyć ile zdołam w tym procesie, z założeniem bazowym mieszkania dziecka u Was. Jeśli jesteście zainteresowane to zapraszam do rozmowy na mailu - wyzwanierodzinne@gmail.com
Skorpion1991

Post autor: Skorpion1991 »

jak coś chętnie pomogę kontakt 881357634 proszę napisać
krzysiek.k98

Post autor: krzysiek.k98 »

Cześć jeżeli temat aktualny to piszcie 734141745. Jestem młodym 27 letnim gejem pragnącym zostać ojcem
ODPOWIEDZ