Szukam dawcy nasienia
Re: Szukam dawcy nasienia
Witam 37 chetnie pomogę zdrowy bez nałogów 2 dzieci. Małopolska ,Kraków zapraszam do kontaktu Staszek0215@wp.pl
POMAGAM SKUTECZNIE
Myślę ze moge Ci pomóc. Odezwij sie to pogadamy.
Witam, 38 lat 2 dzieci bez nałogów zdrowy. Okolice Krakowa zapraszam do kontaktu Staszek0215@wp.pl.
Hej , ja 40 lat, wyższe wykształcenie z chęcią się spotkam w celu omówienia szczegółów
-
Michał ogier
- Kontakt:
Witam serdecznie jestem zainteresowany pani ogłoszeniem bardzo chętnie pomogę pani zajść w upragnioną ciążę zapraszam serdecznie do korespondencji esemes 782955372 zapraszam serdecznie ciążę ma pani pewną.AMAGDA pisze: ↑09 lutego 2025, 07:30 - ndz Cześć! Pochodzę z Małopolski. Jestem 36-letnią, wesołą i optymistyczną kobietą. Mam naturalne blond włosy, niebieskie oczy i uśmiech na twarzy każdego dnia. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad powiększeniem rodziny, jednak nie mogę tego zrobić w tradycyjny sposób, dlatego szukam dawcy spermy, który pomoże mi spełnić moje marzenie o dziecku.
Jestem osobą odpowiedzialną, kochającą życie i gotową na wielką przygodę z macierzyństwem. Pragnę, by moje przyszłe dziecko miało dobry start w życie, dlatego zależy mi na kimś zdrowym, odpowiedzialnym, kto zechce pomóc mi w tej wyjątkowej podróży.
Jeśli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt. Chciałabym poznać Ciebie lepiej i omówić wszystkie szczegóły.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomość!
-