Cześć!
Szukam osoby, która chciałaby mieć dziecko, z którym będzie utrzymywać kontakty. Zależy mi na tym, ponieważ mam już dwójkę dzieci i chciałabym, żeby ich brat lub siostra nie czuł się źle, że jego rodzeństwo ma tatusia, a ono nie.
Jak to widzę:
- dziecko mieszka ze mną, Ty go odwiedzasz/zabierasz do siebie we wspólnie ustalonych terminach
- nie widniejesz w akcie urodzenia
- nie oczekuję żadnych alimentów ani innych pieniędzy
- dziecko będzie szczepione
- dziecko nie będzie ochrzczone dopóki samo nie uzna, że tego chce
- decyzje dotyczące dziecka podejmujemy wspólnie
- fajnie, jakbyśmy się lubili na tyle, żeby spędzać razem czas z dzieckiem,
- byłoby idealnie, gdybyś mieszkał w miarę blisko mnie (Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza lub miasta obok), bo logistyka będzie wtedy znacznie łatwiejsza,
- byłoby super, gdybyś zgodził się czasem udawać mojego partnera przed osobami, które nie byłyby w stanie zrozumieć idei coparentingu.
O mnie:
Zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Jak już wspomniałam, mam dwójkę świetnych dzieci, ale całym sercem czuję, że mam jeszcze dużo miłości do oddania. Jestem samodzielna finansowo, zaradna życiowo i wydaje mi się, że da się ze mną dogadać. Zapraszam do kontaktu.
Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza
Re: Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza
Cześć,
Chętnie zostanę ojcem. Twoje warunki są dla mnie ok. Mam pracę, dom i mieszkanie. Zatem finansowo mogę też pomoc. Szatyn , z wlosami, normalna figura, 178 cm. Zdrowy. Brak obciążeń genetycznych. Napisz: bronoci@gmail.com
Pozdrawiam
Chętnie zostanę ojcem. Twoje warunki są dla mnie ok. Mam pracę, dom i mieszkanie. Zatem finansowo mogę też pomoc. Szatyn , z wlosami, normalna figura, 178 cm. Zdrowy. Brak obciążeń genetycznych. Napisz: bronoci@gmail.com
Pozdrawiam
Witam. Czy ogłoszenie nadal aktualne?
Dlaczego nie chcesz ojca w akcie urodzenia ?
-
Komandos13
chetnie pomoge w rodzicielstwie
-