Razem z partnerką szukamy dawcy.
-
blackdress321
Razem z partnerką szukamy dawcy.
Witam, razem z partnerką szukamy dawcy nasienia. Wiek 28, 26at. Zapraszamy do kontaktu
Re: Razem z partnerką szukamy dawcy.
Cześć,
Jestem zainteresowany.
Mogę dojechać
Jestem zainteresowany.
Mogę dojechać
Cześć,
Mój wpis adresowany jest dla kobiet i par, które pragną począć dziecko wyłączenie poprzez metodę kubeczkową (NO SEX).
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny.
Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Youtube:
Mam 36 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025/2026).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- Posiadam badania genetyczne: kariotyp prawidłowy i brak mutacji genetycznych Ferti screen.
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Mam badania genetyczne:
Kariotyp: Prawidłowy: 46,XY
CFTR: Prawidłowy. Nie wykryto patogennych ani prawdopodobnie patogennych wariantów w badanym regione geny CFTR.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Planuję pomóc nie więcej niż 10 kobietom lub parom.
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie
Mój wpis adresowany jest dla kobiet i par, które pragną począć dziecko wyłączenie poprzez metodę kubeczkową (NO SEX).
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny.
Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Youtube:
Mam 36 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.
Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025/2026).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- Posiadam badania genetyczne: kariotyp prawidłowy i brak mutacji genetycznych Ferti screen.
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.
Mam badania genetyczne:
Kariotyp: Prawidłowy: 46,XY
CFTR: Prawidłowy. Nie wykryto patogennych ani prawdopodobnie patogennych wariantów w badanym regione geny CFTR.
Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną
Planuję pomóc nie więcej niż 10 kobietom lub parom.
Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- grupa krwi ARH+
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
-
xxx43latek
Witajcie zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu proszę o kontakt SMS lub tel 7,8,5,7,2,2,1,9,4
45l ze Świętokrzyskiego, zdecydowanie pomogę w zapłodnieniu, obfity wytrysk , oczy niebieskie, kontakt SMS lub tel. 785722194 pozdrawiam i zapraszam
Witam serdecznie jestem Michał 28 lat i jestem gotowy pomoc, zapraszam do wiadomości poprzez e-mail gutowski790@gmail.com
Hej,
Polecam się do zostania dawcą
Mam 25 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 85kg wagi i 177cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Warunek konieczny - Zainteresowana musi być całkowicie zdrowa w przypadku zapłodnienia metodą naturalną .
Działa to w dwie strony

Metoda do wyboru kubeczkowa lub naturalna.
Możemy również spróbować inicjacji nasienia jedynie w trakcie ejakulacji, nie zależy mi na samym seksie.
Jestem również mobilny, moge dojechać. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Mam aktualne (grudzień 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.
Poniżej wyniki analizy nasienia:

Jestem dostępny do kontaktu tutaj, lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Pozdrawiam,
Nikodem
Polecam się do zostania dawcą
Mam 25 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 85kg wagi i 177cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Warunek konieczny - Zainteresowana musi być całkowicie zdrowa w przypadku zapłodnienia metodą naturalną .
Działa to w dwie strony
Metoda do wyboru kubeczkowa lub naturalna.
Możemy również spróbować inicjacji nasienia jedynie w trakcie ejakulacji, nie zależy mi na samym seksie.
Jestem również mobilny, moge dojechać. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Mam aktualne (grudzień 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.
Poniżej wyniki analizy nasienia:

Jestem dostępny do kontaktu tutaj, lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Pozdrawiam,
Nikodem
Warszawa / Kraków / Gdańsk / Wrocław / Szczecin / Cała Polska
25 lat / blond włosy / zielone oczy / 85kg /177cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
25 lat / blond włosy / zielone oczy / 85kg /177cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Witam. Mogę pomóc.
Witam serdecznie jestem gotowy pomoc zapraszam do wiadomości na email gutowski790@gmail.com .
Cześć. Jak nadal aktualne to napiszcie. Jestem z Łodzi i mam 31 lat
Cześć mężczyzna 28 lat chętnie pomogę podkarpackie lubelskie
-