Cześć.
Mam na imię Paulina, mam 33 lata.
Szukam dojrzałego mężczyzny (może być po rozwodzie, ale z dorosłymi dziećmi), najlepiej 45+ (dlatego proszę, żeby nie pisały do mnie młodsze osoby), który chciałby jeszcze zostać ojcem i wspólnie wychowywać dziecko. Nie ukrywam, że chciałabym, żeby związek był zalegalizowany, ponieważ zależy mi na bezpieczeństwie swoim i przyszłego dziecka. Mam własną pracę, którą lubię i z której nie chciałabym rezygnować. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową, nieśmiałą. Więcej w wiadomościach prywatnych.
Mam na imię Paulina, mam 33 lata.
Szukam dojrzałego mężczyzny (może być po rozwodzie, ale z dorosłymi dziećmi), najlepiej 45+ (dlatego proszę, żeby nie pisały do mnie młodsze osoby), który chciałby jeszcze zostać ojcem i wspólnie wychowywać dziecko. Nie ukrywam, że chciałabym, żeby związek był zalegalizowany, ponieważ zależy mi na bezpieczeństwie swoim i przyszłego dziecka. Mam własną pracę, którą lubię i z której nie chciałabym rezygnować. Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową, nieśmiałą. Więcej w wiadomościach prywatnych.
Cześć mam na imię Marcin
Mam 192 cm wzrostu
120kg umięśniony miś
Oczy niebieskie
Ciemny blond
42 lata
3 dzieci
W trakcie rozwodu
Własny dom
Warunek mieszkamy u mnie
Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej
Mam 192 cm wzrostu
120kg umięśniony miś
Oczy niebieskie
Ciemny blond
42 lata
3 dzieci
W trakcie rozwodu
Własny dom
Warunek mieszkamy u mnie
Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej
Cześć,
Chętnie zostanę ojcem. Twoje warunki są dla mnie ok. Mam pracę, dom i mieszkanie. Mieszkam w Krakowie. Szatyn , z wlosami, normalna figura, wyższe wykształcenie. Zdrowy. Brak obciążeń genetycznych. Napisz: bronoci@gmail.com
Pozdrawiam
Chętnie zostanę ojcem. Twoje warunki są dla mnie ok. Mam pracę, dom i mieszkanie. Mieszkam w Krakowie. Szatyn , z wlosami, normalna figura, wyższe wykształcenie. Zdrowy. Brak obciążeń genetycznych. Napisz: bronoci@gmail.com
Pozdrawiam
Witam serdecznie. Mam na imię Krzysztof 188 cm, 44 lata, po rozwodzie (Córka 20 lat)
Pracuje w branży ubezpieczeniowej. Nie pale, nie pije, staram sie zdrowo odżywiać, zapraszam do kontaktu
W mojej rodzinie nie występowały choroby genetyczne
Pozdrawiam.
Pracuje w branży ubezpieczeniowej. Nie pale, nie pije, staram sie zdrowo odżywiać, zapraszam do kontaktu
W mojej rodzinie nie występowały choroby genetyczne
Pozdrawiam.
Witam,
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 38, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam też WhatsApp'a itp.
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, lat 38, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam też WhatsApp'a itp.
Cześć.Mam na imię Andrzej.Mam 43 lata,dwóch synów,23 lata i 18 lat.Jestem zdrowy,nie mam nałogów.Chcialbym mieć jeszcze dziecko i wziąć ślub.Jesli jesteś zainteresowana moją osobą to napisz do mnie na numer telefonu 609742627.Pozdrawiam
Szukam żony
-