O mnie -32 lata, okolice Poznania
Jestem ciepłą, lojalną i empatyczną kobietą, która kocha głęboko i prawdziwie. Jestem rodzinna, wierząca i praktykująca (katolicyzm), wykształcona i niezależna. Cenię sobie życzliwość, dojrzałość emocjonalną i konsekwencję. Kocham czytać, podróżować, tańczyć, gotować wegetariańskie potrawy, chodzić do kościoła i cieszyć się małymi rzeczami w życiu — spacerami, muzyką, śmiechem i szczerymi rozmowami.
Wierzę, że miłość powinna być spokojna, bezpieczna i pełna troski — a nie niepewności czy dystansu.
---
Kogo szukam
Szukam mężczyzny gotowego na prawdziwy związek — kogoś dojrzałego, odpowiedzialnego emocjonalnie i ugruntowanego.
Mężczyzny, który:
dotrzymuje słowa i potrafi rozmawiać z szacunkiem,
jest opiekuńczy, czuły i uważny na potrzeby swojej partnerki,
nie znika bez słowa i nie bawi się w gierki,
okazuje miłość poprzez czyny, a nie tylko słowa,
ma wiarę i wartości moralne (najlepiej katolickie),
pragnie małżeństwa i rodziny,
lubi wspólnie spędzać czas — wychodzić, podróżować, modlić się, gotować, tańczyć, a nie tylko leżeć na kanapie,
potrafi pocieszyć, gdy jest mi smutno, i cieszyć się razem ze mną, gdy jestem szczęśliwa.
---
Kogo nie szukam
Nie szukam mężczyzny leniwego, emocjonalnie niedostępnego ani takiego, który boi się zaangażowania.
Nie chcę być z kimś, kto:
chowa się za wymówkami,
unika odpowiedzialności i wysiłku,
pije regularnie, pali papierosy lub spędza każdy weekend przed telewizorem,
uważa, że troska o kobietę to „za dużo”.
Nie chcę też kłócić się o politykę ani żyć w negatywnej atmosferze. Cenię równowagę, wzajemny szacunek i związek oparty na wierze i miłości.
Jestem ciepłą, lojalną i empatyczną kobietą, która kocha głęboko i prawdziwie. Jestem rodzinna, wierząca i praktykująca (katolicyzm), wykształcona i niezależna. Cenię sobie życzliwość, dojrzałość emocjonalną i konsekwencję. Kocham czytać, podróżować, tańczyć, gotować wegetariańskie potrawy, chodzić do kościoła i cieszyć się małymi rzeczami w życiu — spacerami, muzyką, śmiechem i szczerymi rozmowami.
Wierzę, że miłość powinna być spokojna, bezpieczna i pełna troski — a nie niepewności czy dystansu.
---
Kogo szukam
Szukam mężczyzny gotowego na prawdziwy związek — kogoś dojrzałego, odpowiedzialnego emocjonalnie i ugruntowanego.
Mężczyzny, który:
dotrzymuje słowa i potrafi rozmawiać z szacunkiem,
jest opiekuńczy, czuły i uważny na potrzeby swojej partnerki,
nie znika bez słowa i nie bawi się w gierki,
okazuje miłość poprzez czyny, a nie tylko słowa,
ma wiarę i wartości moralne (najlepiej katolickie),
pragnie małżeństwa i rodziny,
lubi wspólnie spędzać czas — wychodzić, podróżować, modlić się, gotować, tańczyć, a nie tylko leżeć na kanapie,
potrafi pocieszyć, gdy jest mi smutno, i cieszyć się razem ze mną, gdy jestem szczęśliwa.
---
Kogo nie szukam
Nie szukam mężczyzny leniwego, emocjonalnie niedostępnego ani takiego, który boi się zaangażowania.
Nie chcę być z kimś, kto:
chowa się za wymówkami,
unika odpowiedzialności i wysiłku,
pije regularnie, pali papierosy lub spędza każdy weekend przed telewizorem,
uważa, że troska o kobietę to „za dużo”.
Nie chcę też kłócić się o politykę ani żyć w negatywnej atmosferze. Cenię równowagę, wzajemny szacunek i związek oparty na wierze i miłości.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2025, 18:18 - pt przez stillhopeful@, łącznie zmieniany 1 raz.
Site Admin
Twój wiek?
Lokalizacja?
Lokalizacja?
Podpis:
W temacie ogłoszenia napisz, gdzie mieszkasz i swój wiek. Przeczytaj; regulamin.htm
E-maile z tego forum mogą być we folderze; Spam
Kontaktować można się poprzez Prywatną Wiadomość.
Reklama: - https://ChcemyDziecka.pl https://MojeLinki.pl Zapraszam!
W temacie ogłoszenia napisz, gdzie mieszkasz i swój wiek. Przeczytaj; regulamin.htm
E-maile z tego forum mogą być we folderze; Spam
Reklama: - https://ChcemyDziecka.pl https://MojeLinki.pl Zapraszam!
adamonis70@wp.pl
Dogadany się
Dogadany się
Cześć,
Jestem Damian.
Opis kogo szukasz pasuje do mnie.
Odezwij się.
Pozdrawiam
Jestem Damian.
Opis kogo szukasz pasuje do mnie.
Odezwij się.
Pozdrawiam
Witam,
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, 36 lat, 176 cm wzrostu, oczy błękitne, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik - oficer wychowawczy), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
To co chyba najbardziej Cię zainteresuje: szukam potencjalnej kandydatki na żonę i mamę dla moich przyszłych dzieci... hmm... może póki co dziecka (nie wybiegajmy aż tak optymistycznie w przyszłość, czas pokaże)
Ważna rzecz - na co dzień co prawda Warszawa bo tutaj służę. Ale pochodzę z Lubonia pod Poznaniem i planuję w niedalekiej przyszłości przenieść się znów w rodzinne strony.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, 36 lat, 176 cm wzrostu, oczy błękitne, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik - oficer wychowawczy), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
To co chyba najbardziej Cię zainteresuje: szukam potencjalnej kandydatki na żonę i mamę dla moich przyszłych dzieci... hmm... może póki co dziecka (nie wybiegajmy aż tak optymistycznie w przyszłość, czas pokaże)
Ważna rzecz - na co dzień co prawda Warszawa bo tutaj służę. Ale pochodzę z Lubonia pod Poznaniem i planuję w niedalekiej przyszłości przenieść się znów w rodzinne strony.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 41 lat,nie mam nałogów.Mieszkam na wsi niedaleko Poznania.Mam piękny dom z ogrodem blisko lasu.Jestem mężczyzną spokojnym.Lubie gotować,i robić wszystko w domu.Lubie podróże,wędrówki po górach,spacery oraz jazdę na rowerze.Pragnę poznać kobietę do założenia rodziny tzn dzieci-slub.Jesli chcesz wiedzieć więcej o mnie to napisz na numer telefonu 609742627.Pozdrawiam
Szukam żony
Hej, szukam również takiej kobiety jak opisałaś z takimi wartościami i również chcę takie jej odwzajemnić, aby być razem i w każdej sytuacji się pocieszać i ze sobą rozmawiać jak i spędzać czas. Czekam na PW.
Witam , ogloszenie aktualne?. Jezeli tak zapraszam do kontaktu. Milo bedzie poznac.
Cześć odezwij się proszę do mnie 886658178
-