78 29 5 53 72 zapraszam do zapłodnienia esemes przyspieszy szybki kontakt.agnieszka678 pisze: ↑28 maja 2026, 10:05 - czw Chcialabym zostać zapłodniona. Nie ponosisz żadnych konsekwencji po zaplodnieniu. Interesuje mnie metoda naturalna bądź kubeczkowa.
Witam. Pomogę. Jestem zdrowym mężczyzną.tel500278375
Witam serdecznie jestem do twej dyspozycji bardzo chętnie cię zaplodnie zapraszam do korespondencji esemes 78 29 5 53 72 ciążę masz pewną posadam solidny sprzęt I solidna zasób spermy precyzyjnie pochodzi do zapłodnienia ciebie zapraszam do korespondencji esemes na podany numer telefonu.agnieszka678 pisze: ↑28 maja 2026, 10:05 - czw Chcialabym zostać zapłodniona. Nie ponosisz żadnych konsekwencji po zaplodnieniu. Interesuje mnie metoda naturalna bądź kubeczkowa.
Witam serdecznie jestem Patryk i mam 28 lat. Z chęcią bym pomógł wam zajść w ciążę. Zapraszamy do kontaktu poprzez SMS 537599865.
Z chęciał pomogę 25 lat 180cm oczy zielone brunet mazury zapraszam do kontaktu na Gmaila hahdominik@gmail.com moje zdjęcie mogę tam wysłać
Hej,
Polecam się do zostania dawcą
Dlaczego to robię? Głównie dlatego, że mogę, i już tłumaczę - mam znajomych którzy długo próbowali zajść w ciążę i nie byli w stanie, zastanowiło mnie to i postanowiłem sprawdzić siebie pod kątem płodności, a wyniki przeszły moje oczekiwania - postanowiłem podzielić się tym szczęściem z innymi, którzy tego potrzebują. Tylko tyle, i aż tyle. Wierzę, że karma wraca, w tym albo następnym życiu 
Mam 29 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 88kg wagi i 175cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-.
Mam doświadczenie, udało mi się uszczęśliwić 3 mamy, urodziły sie 2 dziewczynki i 1 chłopiec, zdrowe i silne dzieci. Wszystkie zapłodnienia już za pierwszą próbą!
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Jestem otwarty na każdą metodę, tak dlugo jak jesteś z nią komfortowa. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Jestem również otwarty na metodę naturalną, tak jak wspomniałem posiadam czyste badania na STD/STI. Tutaj jednak szczegóły są do dogadania, jako że jeśli penetracja sprawia Ci ból lub dyskomfort, może być lepiej wybrać inną metodę, z uwagi na możliwe problemy związane z rozmiarami penisa.
Mam aktualne (maj 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.
https://i.ibb.co/C3V2CBjC/Scan.png
Pozdrawiam,
Nikodem
Polecam się do zostania dawcą
Mam 29 lat, blond włosy i zielone oczy. Przy 88kg wagi i 175cm wzrostu i umięśnionej budowie ciała genetyka działa tylko na korzyść.
Grupa krwi A Rh-.
Mam doświadczenie, udało mi się uszczęśliwić 3 mamy, urodziły sie 2 dziewczynki i 1 chłopiec, zdrowe i silne dzieci. Wszystkie zapłodnienia już za pierwszą próbą!
Jestem z Warszawy, z zawodu jestem programistą, ale prowadzę obecnie kilka firm w branży technicznej.
Jestem otwarty na każdą metodę, tak dlugo jak jesteś z nią komfortowa. Mogę też wykonywać donację kilka dni pod rząd, nie będzie z tym problemu, a ponawianie prób zapłodnienia przez około 3 dni w okolicach owulacji znacząco zwiększa szanse zapłodnienia.
Jestem również otwarty na metodę naturalną, tak jak wspomniałem posiadam czyste badania na STD/STI. Tutaj jednak szczegóły są do dogadania, jako że jeśli penetracja sprawia Ci ból lub dyskomfort, może być lepiej wybrać inną metodę, z uwagi na możliwe problemy związane z rozmiarami penisa.
Mam aktualne (maj 2025) badania na choroby przenoszone drogą płciową (pełny panel, oczywiście negatywne), oraz analizę nasienia - przy 200 milionach plemników na ml oraz dużej objętości wytrysku zapłodnienie jest gwarantowane! W mojej rodzinie nie ma historii wad genetycznych, chorób psychicznych czy genetycznych, czy powikłań podczas porodu.
https://i.ibb.co/C3V2CBjC/Scan.png
Pozdrawiam,
Nikodem
Warszawa / Kraków / Gdańsk / Wrocław / Szczecin / Cała Polska
29 lat / blond włosy / zielone oczy / 88kg /175cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
29 lat / blond włosy / zielone oczy / 88kg /175cm / 240+ milionów plemników/ml
Zapraszam do kontaktu tutaj lub na maila: nikodemwawa@proton.me
Witam jeżeli aktualne mogę pomóc 180cm 25lat brunet zielone oczy mazury hahdominik@gmail.com zapraszam do kontaktu 
czy aktualna sprawa zapłodnienia
-