Cześć :) Poszukuję pokrewnej duszy, osoby z którą bym mogła stworzyć więź, która z czasem mogła by się przerodzić w przyjaźń, biały związek.
Jeśli jesteś innej orientacji, ale też marzysz o rodzinie, to myślę że też moglibyśmy się dogadać.
Zacznę może od początku. Jestem 36 letnią kobietą, której nie ciągnie do spraw fizycznych. Fachowo to nazywając jestem aseksualna.
Chciałabym kiedyś założyć rodzinę więc miło byłoby gdyby moja pokrewna dusza też dopuszczała to do myśli :)
Szukam kogoś z okolic południowo-centralnych, ja jestem z Kielc, województwo świętokrzyskie.
Najlepiej też w podobnym do mnie wieku +/- 5 lat.

PS. NIE SZUKAM DAWCY tylko osoby do coparentingu.

Proszę o pisanie wiadomości na tym forum.
Cześć,
Chętnie zostanę ojcem. Twoje warunki są dla mnie ok. Mam pracę, dom i mieszkanie. Zatem jestem w stanie podołać wyzwaniu. Szatyn , z wlosami, normalna figura, 178 cm. Zdrowy. Brak obciążeń genetycznych. Napisz: bronoci@gmail.com
Pozdrawiam
Cześć,
Chętnie wychowam z Tobą dziecko. Jeżeli nie znalazłaś nikogo to proszę o kontakt. Możemy również zostać para. Daj znać. Pozdrawiam,
Krzysztof
Witam jestem chęymtny zostać ojcem 37 lat zdrowy, i też nie mam dzieci a chciałbym
Re: Coparenting Świętokrzyskie i okolice

Post autor: Lisek »

Hej zapraszam do kontaktu lis037036@gmail.com
ODPOWIEDZ