Szukam dawcy spermy dla związku dwóch kobiet. Interesuje mnie wyłącznie metoda kubeczkowa (inseminacja domowa). Propozycje o charakterze seksualnym nie wchodzą w grę, dlatego proszę o uszanowanie tego.
Mam 27 lat i bardzo chciałabym zostać mamą. Jestem zdrowa, posiadam aktualne badania i nie ma żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciążę. Mam własne mieszkanie, stałą pracę oraz stabilną sytuację życiową, dzięki czemu mogę zapewnić dziecku bezpieczną i szczęśliwą przyszłość.
Szukam wyłącznie dawcy anonimowego. Oczywiście poinformuję dawcę, czy doszło do zapłodnienia, jeśli będzie chciał to wiedzieć, jednak po tym nie chcę dalszego kontaktu ani uczestnictwa w życiu dziecka.
Interesuje mnie województwo kujawsko-pomorskie. Mogę wynająć odpowiednie, dyskretne miejsce z łazienką, w którym dawca w umówionym terminie odda nasienie do kubeczka. Jestem również gotowa dojechać w dowolne miejsce na terenie województwa i dostosować się do godzin dogodnych dla dawcy.
Proszę wyłącznie o poważne zgłoszenia od dawców posiadających aktualne badania. Byłabym także bardzo wdzięczna za możliwość krótkiej rozmowy wideo przed spotkaniem lub jeśli ktoś nie chce pokazywać całej twarzy, wystarczy nawet częściowe zdjęcie – zależy mi po prostu na wzajemnym poczuciu bezpieczeństwa.
Kontakt możliwy przez wiadomość prywatną, tutaj w komentarzu lub mailowo: magda99.woj@gmail.com.
Dziękuję i proszę o kontakt osoby, które poważnie rozważają dawstwo na opisanych wyżej zasadach.