Cześć 😊
Mam 40 lat i jestem w 6. miesiącu ciąży. Ojciec mojego dziecka, który był moim mężem, odszedł i zostawił mnie samą w tym ważnym dla mnie momencie. Mimo tego nie chcę zamykać się na miłość i wierzę, że przede mną może być jeszcze piękna historia.
Chciałabym poznać dojrzałego, odpowiedzialnego i dobrego mężczyznę, który zaakceptuje moją sytuację i będzie chciał stworzyć ze mną prawdziwy związek. Szukam nie tylko partnera dla siebie, ale również mężczyzny, który z czasem chciałby stać się kochającym i obecnym ojcem dla mojego dziecka.
Marzę o domu pełnym ciepła, wzajemnego szacunku, zaufania i bliskości. Nie oczekuję, że wszystko wydarzy się od razu. Chciałabym najpierw spokojnie się poznać, porozmawiać i zobaczyć, czy możemy stworzyć coś prawdziwego.
Jeśli jesteś wolnym, dojrzałym mężczyzną, który również marzy o rodzinie i prawdziwej relacji, będę wdzięczna za wiadomość. ❤️
Być może mimo trudnego początku czeka na nas jeszcze piękna wspólna przyszłość.
Pw prosze
Kontakt:
Cześć.Mam na imię Andrzej,mam 43 lata.Poszukuje kobiety do stałego związku i założenia rodziny.Jeśli jesteś zainteresowana moją osobą to napisz do mnie na numer telefonu 609742627.Pozdrawiam
Szukam żony
ODPOWIEDZ