Witajcie,
Pochodzę z Łodzi i poszukuje kobiety do wszystkiego i do niczego. Możesz być samotna, mężatka itp. Szanuje każdy typ oraz historię osoby.
Jestem brunetem o zielonych oczach i wzroście 190 cm. Jestem po ukończonych studiach i mam głowę otwartą na świat oraz na wiele dziwactw też.
Szukam tego bo mam dość szukania na siłę kogoś i kolejnych rozczarowań. Może nie jestem jedyny.
Zapraszam na spacer, kawę do kina, czy popatrzy jak budują ulicę. Chcę zwyczajnie mieć odskocznie od pracy i monotonii. Nie oczekuje że będziesz modelką ani nie wiadomo kim. Bądź bez makijażu, nie gotowa na nic i w starym dresie. To się ceni
Pozdrawiam i daj znać jak masz czas na rozmowę.
Super dnia życzę
Aktualne
Witam, ja mogę pojąć się próby nawiązania znajomości, ale zaznaczam na wstępie, że jeśli ktoś lubi się bawić czyimiś uczuciami, zacznie pisać i nagle urywa kontakt to z góry podziękuję i nie muszę nikogo takiego wogóle znać.
Tutaj co drugi tak robi, więc jak nie jesteś na to gotów to nie marnuj Mojego i swojego cennego czasu.
Jeśli nie jesteś takim typem człowieka to mogę zawsze kogoś poznać kto chce mieć zdrową znajomość i jest życzliwy drugiej osobie.
Tutaj co drugi tak robi, więc jak nie jesteś na to gotów to nie marnuj Mojego i swojego cennego czasu.
Jeśli nie jesteś takim typem człowieka to mogę zawsze kogoś poznać kto chce mieć zdrową znajomość i jest życzliwy drugiej osobie.
Napisałem do ciebie wiadomość prywatnąkasia89 pisze: ↑27 sierpnia 2026, 06:34 - czw Witam, ja mogę pojąć się próby nawiązania znajomości, ale zaznaczam na wstępie, że jeśli ktoś lubi się bawić czyimiś uczuciami, zacznie pisać i nagle urywa kontakt to z góry podziękuję i nie muszę nikogo takiego wogóle znać.
-