Krótko o mnie (krótko, gdyż chcę zachować anonimowość): Mam 37 lat, 176 cm wzrostu.To, co mnie wyróżnia na tle innych mężczyzn, to spore osiągnięcia sportowe (czarny pas, przebiegnięte maratony), nieprzeciętna inteligencja oraz - pochodna ostatniej cechy - praca, o której większość ludzi może tylko pomarzyć. Pracuję de facto w USA (zdalnie) dla jednej z największych instytucji finansowych. Jestem ateistą - piszę, gdyż niektórym w Polsce to przeszkadza.
Takie "zajefajne" geny byłoby szkoda zmarnować, a założenie rodziny zawsze było moim marzeniem i zawsze było odkładane, gdyż było coś pilniejszego. Ale teraz nadszedł ten moment, kiedy chcę ustabilizować moje życie prywatne. Jestem w trakcie kupowania domu w zielonej okolicy pod Krakowem, planuję także zaadoptować jakiegoś psiaka (lub dwa) ze schroniska - więc już wiesz, jak by w skrócie wyglądało nasze życie.
Szukam kobiety młodszej, niepalącej, z nutką ciągot sublimacyjnych

Szanujmy swój czas. W internecie ludzie w zastraszającym stopniu potrafią pisać dla zabawy, znikać, znajdować wymówki. Daję to ogłoszenie na poważnie. Jestem gotowy zainwestować mój czas i pieniądze, żeby stworzyć nam okazję do poznania się i sprawdzenia, czy do siebie pasujemy. Od Ciebie oczekuję, że będziesz szanować mój czas, gdyż przy moich licznych pasjach doba mi się nigdy nie domyka.
Jeśli uważasz, że możemy do siebie pasować - napisz do mnie prywatną wiadomość.