Cześć.
Jeśli nie znalazłaśaś jeszcze partnera lub męża, może ten post Ciebie właśnie zainteresuje. Szukam atrakcyjnej, mądrej, ogarniętej życiowo i dobrej dziewczyny. Gdybyś była wierząca byłoby jeszcze lepiej. Dopiero tu zaglądam i się rozglądam za kimś kto jest zdecydowany iść razem przez życie na dobre i złe. Szukam kogoś kto chce mieć prawdziwą kochającą się rodzinę i dzieci. Mam 42 lata ale wyglądam na 10 lat mniej, zaradny, wykształcony (Uniwersytet Wrocławski, Uniwersytet Przyrodniczy, Uniwersytet Ekonomiczny, podyplomówki i wiele szkoleń), atrakcyjny, empatyczny i troskliwy, romantyczny ale i wiedzący czego chce, prowadzący własną działalność, szukający normalności, lubiący przyrodę i naturę (wyprowadziłem się tuż za miasto na wies w pobliżu jezioro i las), pracowity (umysłowo i fizycznie). Szukam prawdziwej miłości, wsparcia i zaufania, wzajemnego wzrastania i ciągnięcia się w górę nie w dół. Jeśli jesteś zainteresowana pisz. Wrocław I okolice. Pozdrawiam serdecznie Robert (zdjęcie mogę wysłać na priv)
Z którą można konie kraść 🙂 we Wrocławiu
Re: Z którą można konie kraść 🙂 we Wrocławiu
Hej aktualne? mam 43 lata , niedaleko Bielska - Białej , zawsze moge się przeprowadzic, wyksztalcenie wyzsze, 173cm wzrostu....
-
Cześć, jeśli aktualne daj znać, chętnie się spotkam
Witam, mam 40 lat, jestem z Wrocławia i chcę założyć rodzinę. Też wyglądam na mniej lat. Pozdrawiam serdecznie
-