Pragne zostac Mama po raz drugi
Re: Pragne zostac Mama po raz drugi
Chętnie pomogę
-
Witam
Mam 33 lata, zdrową córkę, ja brunet , niebieskich oczy, wzrost 180 cm. grupa krwi 0rh - . Pomogę kobiecie w zajęciu w ciążę
Mam 33 lata, zdrową córkę, ja brunet , niebieskich oczy, wzrost 180 cm. grupa krwi 0rh - . Pomogę kobiecie w zajęciu w ciążę
Witam jestem Michał, lat 34 z Sieradza. Jeśli oferta jest nadal aktualna to jestem gotowy pomoc Ci w zostaniu 2 raz mamą.
Chętnie pomogę zapraszam do kontaktu kamil.luczak85@wp.pl doświadczony z badaniami skuteczność brunet.
-
Cześć jestem Mateusz mam 28 lat z chęcią udzielę Ci pomocy jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej napizz
Witam chętnie pomogę aktualne badania brunet 178 więcej na priv
Mam 42 lata szczupły zadbany ciemno blondyn o niebieskich oczach.
Mam dwójkę dzieci w wieku 3latka córka i 1 roczek syn. Ostatnio pomogłem parze z Niemiec metoda kubeczkowa z pełnym sukcesem.
Mogę Pani pomóc metodę oczywiście wybiera Pani. Zachowuje pełna dyskrecję i anonimowość i tego samego oczekuje. Za pomoc nie oczekuje żadnej gratyfikacji.
Pozdrawiam
Mój e-mail: majdanpawel@wp.pl
Jeśli miała by Pani jakieś pytania proszę pytać śmiało
Mam dwójkę dzieci w wieku 3latka córka i 1 roczek syn. Ostatnio pomogłem parze z Niemiec metoda kubeczkowa z pełnym sukcesem.
Mogę Pani pomóc metodę oczywiście wybiera Pani. Zachowuje pełna dyskrecję i anonimowość i tego samego oczekuje. Za pomoc nie oczekuje żadnej gratyfikacji.
Pozdrawiam
Mój e-mail: majdanpawel@wp.pl
Jeśli miała by Pani jakieś pytania proszę pytać śmiało
Witam.Jeśli dalej aktualne i jesteś zainteresowana mogę pomóc nie jestem zawodowcem więc nie mam 100 dzieci tylko swoja córkę postanowiłem komuś pomóc raz i tylko raz jeśli jesteś zainteresowana napisz priv yeti4211@op.pl
-
Chętnie pomogę jeśli aktualne
Witam
Mam 40lat dwójkę dzieci w wieku 2 i 4 lata.
Jestem szczupłym ciemno blondynem o niebieskich oczach grupa krwi 0Rh+. Jestem z okolic Łodzi.
Jak coś zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Mam 40lat dwójkę dzieci w wieku 2 i 4 lata.
Jestem szczupłym ciemno blondynem o niebieskich oczach grupa krwi 0Rh+. Jestem z okolic Łodzi.
Jak coś zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
-