Kontakt mailowy: cytryncytrynkowy@gmail.com
Możesz oczekiwać ode mnie rzetelnej, konkretnej pomocy. Podchodzę do tematu bardzo delikatnie i z szacunkiem. Wyrobiłem sobie odpowiednie podejście do tego delikatnego tematu, jakim jest pomoc parom na tym portalu. Ponad połowa moich udanych zapłodnień to sukcesy już w pierwszym cyklu owulacyjnym. Możesz się więc spodziewać konkretnej i szybkiej pomocy. Jeśli jednak nie będzie nam się udawało od razu, to nie martw się, pomagam aż do skutku, jestem na to przygotowany

Najpierw skrótowo o mnie:
Włosy: brązowe, proste
Kolor oczu: niebieski
Waga: 70kg
Wzrost: 178cm
Budowa: szczupły
Stan zdrowia: bardzo dobry
Papierosy: nie palę
Alkohol: nie piję
Inne nałogi: brak
Wykształcenie: wyższe
Miejsce zamieszkania: Szczecin
Cena: brak, pomagam bezinteresownie
Dłuższy opis dla cierpliwych

27 letni zdrowy, wysportowany mężczyzna. Obecnie odbywam staż lekarski w szpitalu, świeżo ukończyłem studia medyczne. W okresie edukacji, byłem także bardzo dobrym uczniem zarówno z przedmiotów ścisłych. Wiele osób polecało mi kierunki fizyczne. Jest to do dzisiaj mój konik, jednak poświęciłem się medycynie. Nie będę związany z ginekologią i położnictwem, więc bez obaw, nie spotkamy się na oddziale położniczym przez przypadek

Jestem chętny na zostanie dawcą nasienia dla kobiety niezależnie od jej stanu cywilnego i orientacji seksualnej. Singielka, para hetero -, homoseksualna. Wygląd też nie ma dla mnie znaczenia, nie oceniam. Każda kobieta zasługuje na pomoc

Posiadam badania :
Chlamydia trachomatis - p/c IgG
HIV - wirus HIV test przesiewowy
HCV - p/c przeciw HCV (WZW typu C)
HBs - p/c przeciw HBs (WZW typu B)
Test kiłowy - przesiewowy (WR)
HSV - wirus opryszczki typ 1/2 p/c IgG
Grupa krwi
Badanie nasienia
Dokładne badania z wynikami mogę wysłać na wiadomość prywatną dla zainteresowanych kobiet. Oczywiście będą usunięte moje dane personalne. Gwarantuję pełną anonimowość dla biorczyń i nie dążę do kontaktu po udanym poczęciu. Mogę dać wskazówki zarówno dotyczące inseminacji oraz wyznaczenia owulacji w postaci dokumentu "word" dla osób, które tego potrzebują.
Po więcej informacji i zainteresowane osoby proszę na PRIV lub kontakt mailowy