Tak jak już wiecie jak mam na imię to powiem że mam 34 lat. Pracuje jako Masażystą czasem ratownik medyczny. Jestem wysokim mężczyzną o normalnej budowie ciała. Lubię grać w siatkę,fotografować,pływać. Mam samochód więc dojadę wszędzie dla mojej ukochanej kobiety lub dla naszych dzieci które się pojawią w naszym życiu .No i tyle jak cwas zainteresowałem swoją osobą to pisz proszę na mojego meila : tomaszkos69@gmail.com Pozdrawiam
Mężczyzna chętny do co-parentingu poszukiwana 👬👭👶👶
Re: Fajny gej lub para gejów chętna do co-parentingu poszukiwana 👬👭👶👶
Hejka Miło was poznać. Nie wiem jak macie na imię ale ja jestem Tomasz. Chętny Jestem na związek jak i założenie rodziny lub wspólne życie razem. Ciekawie się opisałyście i to czego szukacie więc też kilka słów o sobie opowiem.
Tak jak już wiecie jak mam na imię to powiem że mam 34 lat. Pracuje jako Masażystą czasem ratownik medyczny. Jestem wysokim mężczyzną o normalnej budowie ciała. Lubię grać w siatkę,fotografować,pływać. Mam samochód więc dojadę wszędzie dla mojej ukochanej kobiety lub dla naszych dzieci które się pojawią w naszym życiu .No i tyle jak cwas zainteresowałem swoją osobą to pisz proszę na mojego meila : tomaszkos69@gmail.com Pozdrawiam
-
Poważny Warszawa 1998
Re: Mężczyzna chętny do co-parentingu poszukiwana 👬👭👶👶
Cześć, mogę skutecznie wesprzeć w tym zakresie, dla jasności jestem gejem - więc nie lecę na stosunek a na wychowanie dziecka i danie mu szczęścia, jestem w wieloletnim związku. 27 letni lekko wysportowany i zdrowy blondyn z Warszawy. Nigdy żadnych nałogów. Chciałbym przede wszystkich współwychowywać - uczestniczyć ile zdołam w tym procesie, z założeniem bazowym mieszkania dziecka u jego mamy. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam do rozmowy na mailu - wyzwanierodzinne@gmail.com
-