Pierwsze kroki

Post autor: Żony »

Cześć! Od zawsze chcę mieć dziecko. Prowadzę dom kultury, gdzie wychowuje pewnie z 200 dzieci rocznie, więc czas na własne!

Jestem lesbijką więc "tradycyjny" sposób na ciążę nie był mi pisany. Jestem w związku, mamy pracę, mieszkanie, psa i dużo pokładów miłości.

Jestem bezpośrednia i wielu kolegów nagabywałam na oddanie spermy, ale widzę że świadomość posiadania potomka i jego nieznajomości jest dla nich nie do przejścia. Mam 30 lat i nie chce czekać w nieskończoność, dlatego spróbuje tutaj.

Nie wiem, jak funkcjonuje tutejsza społeczność, natomiast dla mnie potencjalny dawca nie może być z przypadku. Chce zapewnić mojemu dziecku zdrowe, silne geny, żeby poradziło sobie w życiu.

Najważniejsze dla mnie jest żeby dawca był inteligentny, bystry, nie chodzi o wykształcenie, a o pewne predyspozycje.

Kocham sport, oprócz kierowania kulturą w Krakowie jestem zawodniczką i predyspozycje fizyczne też są dla mnie ważne. Super jeśli jesteś wyższy niż niższy (może urodzimy koszykarza? : D)

Ładnym ludziom prościej w życiu - banał i smutna prawda o świecie. Są gusta i gusciki, ja od zawsze kochałam się w blond włosach, moja partnerka w brunetkach. Zdrowe zęby, bez sztucznego hooliwodzkiego uśmiechu, ale ze szczerą, zadbaną buzią.

Poczytałam kilka postów, żeby zobaczyć jak to wygląda, pojawia się we wpisach kwestia pieniędzy. Uważam, że "płacenie za dziecko" jest w moim odczuciu nie etyczne, dlatego chciałabym atruistycznego człowieka, który wczuje się w moją historię. Oczywiście przyjedziemy gdzie trzeba.

Metoda? Kubeczkowa - moja partnerka nazywa to "wspólną decyzją", ja natomiast dla większej skuteczności mogłabym zrobić to tradycyjnie, i nawet mam w głowie taką ceremonię tworzenia dzieciaczka.

Dziecko ma prawo wiedzieć skąd pochodzi i kto jest jego ojcem, natomiast chcemy wychowywać dziecko same. Jak dorośnie i będzie chciało poznać ojca czy rodzeństwo - pomożemy mu w tym, natomiast na etapie dzieciństwa żadne wsparcie nie będzie potrzebne.

Wygląda na skomplikowane, ale to w końcu ma przyczynić się do poczęcia najważniejsze dla mnie człowieka na świecie.

Wysyłam - z wielką ciekawością będę obserwować co będzie się tu wydarzać.

Ciao!
Re: Pierwsze kroki

Post autor: Richi1991 »

Witam,z miłą chęcią ci pomoge jestem z wielkopolski wysokim szczupłym brunetem o piwnych oczkach mam 187 cm 88 kg 33 lata mam już własną córke także z zapłodnieniem nie będzie problemu
:-) posiadam aktualne badania
Kontakt:

Post autor: akowalski »

Witam. Z chęcią pomogę:) Zapraszam na priv.
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR

Post autor: Tulipan »

Witam. Jestem zdrowym dawcą, pomogę za darmo. Tel 500278375

Post autor: Moratur »

Witaj,
Jeśli interesuje cię ewentualnie 29 letni chłopak z Łodzi to mogę popisać.
Jestem brunetem o zielonych oczach, szczupłej budowie ciała i wzroście 191 cm.
Jestem zdrowy genetycznie, mam w rodzinie bardzo silne geny.
Chętnie pogadam jeśli byłabyś zainteresowana
Dobrego dnia

Post autor: Duzykarol »

Witaj, mogę pomóc, wielkopolska

Post autor: Her Haisenberg »

Witam Pani, jestem młodym chłopakiem ( 22 lata) , zdrowy , wysportowany , bez żadnych wad, bez nałogów, dbający o swoje zdrowie . W mojej rodzinie nie było / nie ma nikogo z problemami ze zdrowiem ani psychicznym ani fizycznym. Chętnie pomogę , nie zależy mi na pieniądzach, prawidłowo Pani zauważyła odnośnie „nowego życia za pieniądze” . 183 cm wzrostu, 93 kg wagi , ciemno brązowe włosy (prawie brunet) , szare oczy, mogę oczywiście wysłać prywatnie swoje zdjęcia . Pozdrawiam serdecznie, i życzę samych sukcesów w poszukiwaniu.

Post autor: Marcepan »

Metoda naturalna
andrekot29@gmail.com

Post autor: lieutenant_wolf »

Witam,

Robert z tej strony. Moje uszanowanie.

Krótko o mnie: singiel, lat 36, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie podporucznik - dowódca plutonu), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.

Na co dzień Warszawa, aczkolwiek pochodzę z Wielkopolski, a konkretnie z Lubonia pod Poznaniem i tam spędzam większość wolnego czasu.

Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.

Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl (mam też WhatsAppa itp.)

Pozdrawiam serdecznie. :)

Post autor: ArekL »

Mogę pomóc napisz na arly25@wp.pl
ODPOWIEDZ