Szukam normalnego dawcy aby zostać mamą

:arrow: np. Bydgoszcz i Toruń
Daniel Daniel

Re: Szukam normalnego dawcy aby zostać mamą

Post autor: Daniel Daniel »

Moratur pisze: 31 lipca 2024, 09:32 - śr Witam serdecznie,
Wysłałem do ciebie wiadomość email.
Pozdrawiam
Hej bardzo mi Milo moge pomoc mam tez dziecko I zdrowe I nie choruje I prawidlowo sie rozwija tez robilem badania tez SA pozytwne jestem Bez zadnych nalogow I nigdy nie mialem nie Pije 8lat nie pale jestem na specjalnych wymganych diecie
Jestem na diecie CALY czas jestem zadbany mam wzrostu 190 cm Waze 90 kg cwicze CALY czas umiem gotowac 3 kuchnie Rozmawiam kilkoma jezykami I moge pomoc I tez wychowac moj email dplasteringservices@gmail.com
Tulipan

Post autor: Tulipan »

Cześć. Jestem zdrowym, normalnym mężczyzną. Mogę pani pomóc. Tel 500278375 Bydgoszcz
akowalski
Kontakt:

Post autor: akowalski »

Cześć,

Mam 35 lat, jestem w pełni zdrowy psychicznie i fizycznie pod każdym względem.
Atrakcyjny wygląd, ciemnobrązowe oczy, doskonałe zdrowie - mogę to potwierdzić ostatnimi badaniami za 5 lat. Wysokiej jakości nasienie.

Youtube:
Email: akowalskisd@proton.me
Metoda kubeczkowa. (NO SEX)

Posiadam wszystkie aktualne wyniki badań na choroby przenoszone drogą płciową (2018-2023/2024/2025).
Nie jestem obciążony żadnymi wadami genetycznymi. Również w mojej rodzinie nie występują żadne obciążenia genetyczne.
Jestem osobą bardzo kulturalną i otwartą na drugiego człowieka również na pary homoseksualne. Jestem bardzo komunikatywny. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów ponieważ mam wiele zainteresowań.
Dodam, że od kilku lat jestem honorowym dawcą krwi.
Codziennie biegam 3-5 km i wykonuję podstawowy trening fizyczny. Inteligentny, wytrwały, mam analityczny sposób myślenia. Wykształcenie wyższe. Pracuję w branży IT (Programista).
Mieszkam na Śląsku, Katowice i w tym obrębie mogę dojechać do Was, osoby z poza Śląska zapraszam do przyjazdu do Katowic.

Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 78 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- dobry ogólny stan zdrowia i brak chorób
- dobry stan zębów
- dobry i atrakcyjny wygląd
- wykształcenie wyższe (IT/Programista)
- nie mam nałogów (nie palę i nie piję alkoholu)
- bardzo dbam o swoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- moja pomoc jest całkowicie bezpłatna.

Chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Abyście już po pierwszej próbie, mogły cieszyć się z upragnionej ciąży i nie popełniały błędów, które wykluczają skuteczność tej metody.
Wstępny kontakt poprzez email: akowalskisd@proton.me lub Wiadomość prywatną

Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam serdecznie:)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mF1U5mT3cBg
Kontakt ze mną na mail: akowalskisd@proton.me (Sprawdzam kilka razy dziennie)
Jestem mężczyzną o poniższych cechach:
- 178 cm wzrostu
- 79 kg wagi
- IQ: 130
- grupa krwi ARH+
- metoda do ustalenia - kubeczkowa. (NO SEX)
- mam badania genetyczne: Kariotyp, CFTR
damcidzidziusia

Post autor: damcidzidziusia »

Witaj
Odpowiadając na twoje ogłoszenie
Wysoki 199cm
Szatyn
Niebieskie oczy
Bez nałogów
Grupa krwi 0RH-
Kiedyś sportowiec
Obecnie rozsądny wlaściciel firmy, na poziomie z dużą wiedzą intelektualną

2jka własnych dzieci
2jka dzieci w postaci zapłodnienia na prośbę osób nie mogących mieć dzieci.

Pozdrawiam
Arek
Michał ogier
Kontakt:

Post autor: Michał ogier »

Sabina90 pisze: 30 lipca 2024, 23:15 - wt Witajcie. Szukam zdrowego, zadbanego dawcy najlepiej od 25 do 45 lat powyżej 178 cm. Mam 33lata okolice Bydgoszczy. Jestem zadbaną kobietą. Szukam kogoś kto nie traktuje tego jak zabawy tylko na poważnie. Preferuje najpierw spotkanie. Podchodzę do tematu bardzo poważnie chce zostać wspaniałą mamą! Jeśli chcesz pomóc mi spełnić moje marzenie odezwij się <3❤️ marwys123@wp.pl
Witam serdecznie jestem zainteresowany pani ogłoszeniem bardzo chętnie pomogę pani zajść w upragnioną ciążę zapraszam serdecznie do korespondencji esemes 724392566tylko pełna dyskrecja I anonimowość zapraszam serdecznie, podejście precyzyjne kąkretne ciążę masz w 100% zapraszam serdecznie
Michał ogier
Kontakt:

Post autor: Michał ogier »

Sabina90 pisze: 30 lipca 2024, 23:15 - wt Witajcie. Szukam zdrowego, zadbanego dawcy najlepiej od 25 do 45 lat powyżej 178 cm. Mam 33lata okolice Bydgoszczy. Jestem zadbaną kobietą. Szukam kogoś kto nie traktuje tego jak zabawy tylko na poważnie. Preferuje najpierw spotkanie. Podchodzę do tematu bardzo poważnie chce zostać wspaniałą mamą! Jeśli chcesz pomóc mi spełnić moje marzenie odezwij się <3❤️ marwys123@wp.pl
782955382 zapraszam do korespondencji esemes ciążę masz pewną zapraszam serdecznie
ODPOWIEDZ