Pragnę zostac Mama i wychować z Toba

:arrow: np. Wrocław, Legnica
Eva7

Pragnę zostac Mama i wychować z Toba

Post autor: Eva7 »

Witaj wyjątkowy mezczyzno.
Zależy mi by poznać mężczyznę o podobnym charakterze i zbliżonych zainteresowaniach do mnie .
Jestem już szczęśliwa Mama 9 letniego chłopca i pragnę poznać właściwego mężczyznę z ,którym szczęśliwie na zasadach przyjaźni ,może czasami chwil uniesień i romantycznie spędzonego czasu ,będziesz chciał tak jak ją oddać się z zaangażowaniem rodzicielstwu i być dobrym Tata. Najchętniej poznam młodszego mężczyznę w wieku do 35 lat. Zależało by mi abym na czas ciazy i około pierwszych 3 lat mogła zamieszkać z Tobą . Potem możemy wychowywać naszego wspólnego potomka ,na zasadzie Coparentingu ,raz na jakiś czas ,zyjac w przyjaźni i wzajemnie się wspierając w życiu
Poszukuję mężczyzny odpowiedzialnego ,gotowego na ojcostwo ,pełnego pasji i pozytywnej energii. Ja jestem sympatyczną kobieta po studiach,niezależna ,z miłą aparycją , optymistką ,rodzinna,ciepła i pragnę by znów zostać Mamą i wychować z Toba .
Zapraszam do kontaktu na e maila : alicew1985@.o2.pl Pozdrawiam ;-)
nowyojciec

Re: Pragnę zostac Mama i wychować z Toba

Post autor: nowyojciec »

Hey !
Czy aktualne jest Twoje ogłoszenie? Jeżeli tak to się odezwij proszę, chętnie Cię poznam bliżej.
Jestem Paweł.
Bruno8
Kontakt:

Post autor: Bruno8 »

Cześć.Mam na imię Andrzej.Chetnie cie poznam i wspólnie będziemy mieszkać i wychowywać dzieci.Mam piękny duży dom.Jesli jesteś zainteresowana moją osobą i chcesz wiedzieć więcej to napisz do mnie na numer 609742627.
Szukam żony
Harbingers

Post autor: Harbingers »

Jestem po nieudanym związku. Zdrada i kłamstwa zabiły mój poprzedni związek miałem zostać ojcem w styczniu 2025 roku niestety ojcem nie zostanę przez poronienie. Idealny nie jestem bo nikt nie jest.
Ale jestem wierny, nie piję alkoholu pracuję. Żadnej kobiety nigdy nie uderzyłem i nie uderzę.
Każdy problem staram się rozwiązać szczerą rozmową.
Mam 33 lata bezdzietny kawaler. Nie jestem jakoś bogaty. Ale jestem szczery i wierny.
Chciałbym mieć własne dzieci. Oraz normalną rodzinę na dobre i złe. Niezależnie co los przyniesie. Bo nie zawsze jest kolorowo i ja to doskonale rozumiem.
Jeżeli zainteresowana odezwij się do mnie na harbingers676@gmail.com
Kamil20121998

Post autor: Kamil20121998 »

Hej mam na imię kamil i mam 27 lat w grudniu jeżeli nie przeszkadza Ci mój wiek i chcesz mieć dziecko i założyć rodzinę napisz do mnie SMS pod ten numer 575 825 022 czekam na odzew pozdrawiam Kamil
ODPOWIEDZ