Poznam mężczyznę z myślą o małżeństwie
-
anesthesia
Poznam mężczyznę z myślą o małżeństwie
Mam 26 lat, szukam partnera, który myśli przyszłościowo, jest wykształcony, dojrzały emocjonalnie i gotowy na zaangażowanie – również w rodzinę. Marzy mi się mąż i dzieci, nie przelotna znajomość.
Doceniam poczucie humoru, inteligencję i ludzi, którzy wiedzą, czego chcą. Jeśli jesteś „ogarnięty”, wiesz, jak wygląda odpowiedzialność i potrafisz rozmawiać o życiu, a nie tylko o pogodzie – napisz.
Doceniam poczucie humoru, inteligencję i ludzi, którzy wiedzą, czego chcą. Jeśli jesteś „ogarnięty”, wiesz, jak wygląda odpowiedzialność i potrafisz rozmawiać o życiu, a nie tylko o pogodzie – napisz.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2025, 21:20 - czw przez anesthesia, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Poznam mężczyznę z myślą o małżeństwie
Czy ogłoszenie aktualne ?
Po 8. minutach od publikacji powinno być aktualne.
Podpis:
W temacie ogłoszenia napisz, gdzie mieszkasz i swój wiek. Przeczytaj; regulamin.htm
E-maile z tego forum mogą być we folderze; Spam
Kontaktować można się poprzez Prywatną Wiadomość.
Reklama: - https://mojelinki.pl Zapraszam!
W temacie ogłoszenia napisz, gdzie mieszkasz i swój wiek. Przeczytaj; regulamin.htm
E-maile z tego forum mogą być we folderze; Spam
Reklama: - https://mojelinki.pl Zapraszam!
Czy jest aktualne?
-
Wysoki9191
-
lieutenant_wolf
Witam,
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, 37 lat, 176 cm wzrostu, oczy błękitne, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Robert z tej strony. Moje uszanowanie.
Krótko o mnie: singiel, 37 lat, 176 cm wzrostu, oczy błękitne, z wykształcenia administratywista (nie mylić z administratorem:), z zawodu żołnierz (konkretnie porucznik), niepalący, sporadycznie pijący (tylko dla towarzystwa tak naprawdę), oczytany, raczej spokojny, lubiący zwierzęta i przyrodę, aktywny fizycznie.
Póki co proponuję przede wszystkim lepiej się poznać.
Zapraszam do kontaktu: mail do mnie to: pr1988@onet.pl
Mam tez WhatsAppa itp.
Hej mam 26 lat w prawdzie nie jestem ze Śląska ale chętnie Ciebie poznam.Pragne tego samego co ty . Odezwij się
sajmons1@op.pl
sajmons1@op.pl
-
zdrowyNAumyśle91
Hej.
Jestem z Krakowa. Mam 34 lata, ale żadnych bagaży na swoich plecach. Nie poznałem jeszcze na swojej drodze kobiety, z którą mógłbym wspólnie przejść przez życie jako szczęśliwa i kochająca się rodzina.
Jestem skromnym, spokojnym chłopakiem, wartościowym, lojalnym, szczerym, troskliwym, opiekuńczym i przede wszystkim wiernym, zawsze można na mnie polegać
Dobro bliskich przedkładam nad swoje. Nie mam nałogów - nie palę, alkohol piję od święta (choć nie zawsze).
A nóż jakimś cudem przeczytasz tę wiadomość i zechcesz odpisać
Pozdrawiam serdecznie
Jestem z Krakowa. Mam 34 lata, ale żadnych bagaży na swoich plecach. Nie poznałem jeszcze na swojej drodze kobiety, z którą mógłbym wspólnie przejść przez życie jako szczęśliwa i kochająca się rodzina.
Jestem skromnym, spokojnym chłopakiem, wartościowym, lojalnym, szczerym, troskliwym, opiekuńczym i przede wszystkim wiernym, zawsze można na mnie polegać
A nóż jakimś cudem przeczytasz tę wiadomość i zechcesz odpisać
Pozdrawiam serdecznie
-